Salam Aidilfitri 1433H buat semua .. :)

Assalamualaikum.. Salam Perpaduan..

Pertama sekali, cp mau minta maaf kepada semua rakan-rakan blogger atau sesiapa pun yang pernah membaca entri-entri cp di dalam blog ni yang mungkin pernah mengguris hati kamurang.. :)
Sesungguhnya diri ini hanya insan biasa yang tak pernah lepas dari kekhilafan dan ketidaksempurnaan diri.. :)
Halalkan semua pemberian korang, hadiah-hadiah GA, entri yang mungkin cp pernah copy paste dan apa-apa yang berkenan la.. :)


Alhamdulillah, masih berkesempatan menyambut Aidilfitri kali ke 2 sebagai blogger.. :D 


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Segmen: Senarai Peserta SAYA NAK KAD RAYA dan PEMENANG

Assalamualaikum.. :D Salam sejahtera..

berikut senarai yang join.. segmen sudah di tutup ok. walaupun tak ramai join.. tak apa.. yang penting masih ada yang join.. :D yang bg detail ndak lengkap tu, kalau misal kmu menang, tp susah mau kontek, cp tukar pemenang lain arr.. nah jadi lain kali ikut arahan betul2.. :)



  1. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  2. http://www.syuhadasalleh.my/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  3. http://duniafantasicra.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  4. http://fiqizumisyunkawk.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  5. http://faralalalala.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  6. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  7. http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  8. http://nadhdiya.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  9. http://applehijaulife.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  10. http://appleshera.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  11. http://fahuna.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  12. http://faratasyadiary.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  13. http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  14. http://akubencihitam.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  15. http://yummycoklet.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya.html 
  16. http://mizzsninie.blogspot.com/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  17. http://www.miramashimaaru.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  18. http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cik-purple.html
  19. http://chocofluxuryga.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  20. http://hajar-official.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  21. http://hudasyafiqah.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  22. http://www.dear-lyana.co.cc/2012/08/segmen-saya-nak-kad-raya-by-cik-purple.html
  23. http://nurfatihahhijau.blogspot.com/2012/08/saya-nak-kad-raya-dari-cik-purple.html
Maka, dengan ini saya dengan senang ati nak kasi 8 Pemenang bertuah termasuk seorang top referral yg akan dapat kad raya dan sepasang brooch..

pemenang-pemenang yang bertuah ialah:-









top referral:-



Tahniah buat semua yang bertuah.. sila hantar NAMA dan ALAMAT korang pigi email cp, eyza_ikeuchi333@yahoo.com

insyaAllah cp akan pos kad raya minggu depan.. lepas raya la.. hihi.. pasal 2-3 hari ni mau dekat raya suda kan.. mana sempat lagi mo pos.. hehe..
harap korang sabar yea.. :D

kepada pemenang-pemenang di atas sila bagi detail korang sebelum 19/08/2012
kalau misalnya korang tak bg detail selepas tarikh tu secara automatik cp pilih pemenang lain yg cp akan pilih sendiri.. :)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Segmen: SAYA NAK KAD RAYA untuk korang.. :D

Assalamualaikum.. selamat pagi.. salam ramadhan..

Okeh, ini entri pantas yea.. cp mau bagi beberapa keping lagi kad raya untuk korang.. maaf la terlewat tapi kalau dapat lepas raya pun tak apa kan? hihi.. yang penting ada.. cp tidak sempat buat entri, tu yang hari ni baru ada masa mau buat entri..

Harap korang masih sudi sudi join segmen ni.. kali ni pemenang LEBIH dari 5 orang ok.. hehehe.. dan korang dipilih melalui random.org.. :)

Segmen ni berlangsung sehingga 16.08.2012 pukul 5 petang..

Cara untuk dapatkan kad ni.. :-

1. Buat entri Segmen: Saya nak kad raya by cik purple
2.  letak banner d bawah dan link kan ke entri ini.

3. Cp nak mintak korang duit raya nih.. KLIK >>> http://bit.ly/PnACNU dan http://bit.ly/Oh4ZpK
(ikhlas diri sempena hari raya ni yea.. :)

4. tinggalkan:-
  •  link entri
  • nama
  • email / link facebook korang (utk senang kontek bila korang menang)

 korang kat ruang komen entri ini shaja.. :D

5. boleh promote (tag rakan/ping d fb), top referral akan dapat kad raya dengan sepasang brooch riben dr saya.. :D



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

PESERTA PANTAS yang dapat kad raya ialah..

Assalamualaikum.. Selamat berbuka puasa buat warga sabah dan sarawak.. ceh, intro entah pape2..

Sebenarnya cp mintak maaf sangat-sangat.. Janji nak umumkan pukul 4 atau 5 kan? tapi sekarang dah pukul 6.. hahaha.. cp tertido.. bak kata pepatah, telajak perahu boleh di undur.. telajak tidur, tak bangun2.. hahaha.. hentam saja la..

Okeh, siapakah peserta bertuah yang pantar hantar link url dia kat cp tu??? siapa? siapa???
wah, siapa pun orangnya.. harap gembira la ye.. dapat kad raya.. hehehe.. macam cp, teda la dapat kad raya ni.. T_T

Pertama sekali, kepada pemenang-pemenang ni, sila pm NAMA dan ALAMAT kat facebook cp seboleh-bolehnya malam ni, sebab insyaAllah esok cp mau hantar pigi pejabat pos suda nih... ya? :)

kalau misalnya takda facebook, korang tinggalkan jak di ruang komen entri nih, cp tak publish oke... :)
Please yea, kalau boleh malam ni, paling lewat pun jam 5 pagi esok.. lepas sahur tu la.. :)

dan pemenangnya ialah????

1. www.ceritaladiespurple.blogspot.com

2. www.nazlyizan.blogspot.com

tahniah cp ucapkan.. yang lain2, insyaAllah kalau cp sempat beli kad raya lagi, nanti cp buat lg k.. :) thanks sebab sudi turut serta semua.. ;)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Segmen PANTAS: Siapa CEPAT Dia DAPAT kad RAYA

Assalamualaikum.. Salam Perpaduan..

Whoa..

Sihat tak korang?? Ok, hari ni cp mau buat satu segmen yang simple khas buat korang semua.. hehe.. :)

Hanya TIGA langkah MUDAH:)

1. Tinggalkan Nama dan URL BLOG korang kat ruang komen ENTRI INI SAHAJA.
(contoh: Cik Pinkypuff, www.nakkadraya.blogspot.com)
2. Derma Ikhlas tuk cp kat SINI.. ;) <3 p="p">3. Berdoa supaya anda peserta yang pertama atau kedua! :D

Kad raya ni cuma ada 2 keping jer, maksudnya cuma ada 2 orang pemenang. So cepat2 tau! :D

Sebenarnya kad ni lebihan tahun lalu punya.. masa godek-godel almari cp jumpa kad raya kosong ni. So daripada simpan bagus cp bagi kat korang kan. :)

Tahun ni cp belum sempat nak beli kad raya.. InsyaAllah kalau cp dapat beli kad raya nanti cp buat segmen yang lebih gempak dari ini yea.. :)

Ha, pemenang akan dipilih berdasarkan siapa cepat hantar URL, kome la dapat.. LINK *PERTAMA dan KEDUA akan jadi pemenang.. :) CP akan publish kesemua komen sekitar pukul 4 atau 5 petang nanti. hehehe.. So apa tunggu lagi, cepat-cepat la letak URL BLOG korang!:)

*sekiranya peserta terpilih tidak memberi kerjasama, pemenang akan di gantikan mengikut urutan nombor seterusnya.
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Freebies | Vintage Classic Background

Assalamualaikum.. Salam Sejahtera..

Hari ni, cp berbesar hati mau kasi korang freebies lagi.. sebab tak tau nak update apa. Malas. :) So cp buat freebies la untuk korang.. :) background ni sesuai la kalau korang nak pakai sempena hari raya ni. :)


Pertama sekali mari join contest NIVEA = http://bit.ly/MEDyVb

Pastu klik untuk saya kat sini.. boleh? :P = http://bit.ly/NsdHOR

ok, sila la ambil freebies kat bawah, tapi jgn lupa tinggalkan komen yea! :) atleast saya tau berapa orang yg berminat kat freebies.

http://1.bp.blogspot.com/-7gym9lWOGjU/UB0Asn0XqrI/AAAAAAAACdA/nwTzeTRH-UE/s320/vintage-blue.png

http://1.bp.blogspot.com/-io3QpoFeZU8/UB0AuMRIsMI/AAAAAAAACdI/dTPva_5u2Bc/s320/vintage-gold.png

http://3.bp.blogspot.com/-SQY0eKLg7bM/UB0AvqilKmI/AAAAAAAACdQ/q28pAzZYjyU/s320/vintage-green.png

http://3.bp.blogspot.com/-OD_Pmaw70ow/UB0AwwwUT5I/AAAAAAAACdY/JMLwoXSh6G0/s320/vintage-maroon.png

http://1.bp.blogspot.com/-U2dxFmLwVa0/UB0AyNa73VI/AAAAAAAACdg/4nSU-EVce-I/s320/vintage-orange.png

http://2.bp.blogspot.com/-c_NkXOQxFrM/UB0AzGn4gpI/AAAAAAAACdo/v3_9gmtnIgw/s320/vintage-pink.png

http://3.bp.blogspot.com/-BMCzdq49eks/UB0A0nXAj2I/AAAAAAAACdw/QTEc8KQtQe4/s320/vintage-purple.png

http://1.bp.blogspot.com/-wAUm4515CXU/UB0A1hvI2WI/AAAAAAAACd4/bbCSFwNsbe4/s320/vintage-red.png
Ini memang antara background terbaik yg cp pilih and modified.. mula-mula memang rasa sayang nak bagi korang, tapi nak simpan buat apa kan.. :)

So, harap ramai yang suka.. :) jangan lupa klik tau! hikhik.. sedekah di bulan ramadhan.. haha.. :P

Selamat berbuka puasa kepada rakan-rakan di semenanjung.. orang sabah dah kenyang.. nak gi terawih jap lagi.. hikhik.. :P
❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

PERHATIAN! | Tolong Hormati Hak Peribadi Saya

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.. Salam Perpaduan.

Baiklah, pertama sekali saya mau mintak maaf kalau entri ini mengguris hati sesiapa. Tapi kalau tak cakap hal ni, saya memang akan hadapi masalah.

Pertama sekali, kepada sesiapa yang ada nombor telefon saya, terutama yang pernah buat tempahan dengan saya dulu, tolong jangan sesuka hati bagi nombor saya pada orang lain. Sebab, awak dah timbulkan banyak masalah kepada saya. Saya bagi nombor telefon untuk korang masukkan topup. sebagai alternatif pembayaran tempahan. BUKAN untuk buat tempahan. Nak tempah, sila PM fb saya atau email. Senang.

Dah ramai sangat yang buat tempahan edit blog main call nombor saya. Dalam syarat tempahan, saya tak ada pun suruh korang call saya. kalau setakat hantar SMS saya terima. takda masalah. tapi call saya masa waktu bekerja pulak tuh. dah tiga kali saya kantoi depan senior time tengah buat kerja jawab call pasal tempahan blog jak.

Tolong faham saya, saya dah tutup tempahan untuk sementara kan, saya belum kata lg nak bukak tempahan. saya pun serba salah bila main call-call ni, nak tolak satu hal, nak bincang satu hal. Kat tempat kerja pulak tuh. nanti apa rakan sekerja saya cakap?? budak ni kat office dok main blogggg jer, sampai kena call pulak tuh.. macam tuh?

Saya dalam tempoh percubaan, tempoh untuk SAH JAWATAN. so tolong sangat-sangat. saya kena jaga prestasi, susah payah saya dapat kerja ni. Bila korang dah dok call balik-balik, habislah saya. Nasib depan senior, kalau depan pengetua?? Apa pandangan pengetua kat saya??

So tolong.. jangan sesuka hati bagi nombor saya kat member-member awak. Dan yang ada nombor saya tu tolong jangan call sesuka hati pada hari ISNIN - JUMAAT pukul 7pagi-4ptg. Itu waktu saya bekerja. Kalau betul nak order PM fb saya atau email kat saya. Please ya. Kerjasama amat diharapkan. TERIMA KASIH.

FB - www.facebook.com/pinkypuff2011
Email- eyza_ikeuchi333@yahoo.com

MAAF ATAS SEBARANG KEKASARAN BAHASA.






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...