Aku Cik Purple dan Aku Masih Wujud

Assalamualaikum wrt..

    Apekejadahnye yob tajuk entri pon semacam.. hahahaha.. :P Amboiii.. korang masih kenal lagi tak ngan cik purple yang dah lama menghilang ni? Last entri 30 September 2012, 8 bulan sudah cp tidak berblog.. Actually bukan menghilangkan diri, tapi kekangan kerja tidak memberi ruang untuk cp aktif macam dulu. Minat tu tetap ada, sentiasa dan InsyaAllah takkan terkubur.. Adididididh.. jiwang pulak.. hihihi.. :)


  Apa-apa pun cp harap masih ada kengkawan, followers yang mengenali cp.. Tak lama lagi cp nak kembali aktif berblog, rindu sangat nak terjah menerjah, bertegur sapa dengan bloggers semua.. Sekarang ni pun keep in touch dengan sesetengan sahabat blogger melalui pesbuk dan instagram jak.. Mesti makin ramai blogger baru kan sekarang yang cp tak kenal. 8 bulan tu bukannya tempoh yang singkat, mungkin dah banyak benda expired dan cp langsung tak tahu apa-apa. 

  Banyak benda yang cp nak cerita sebenarnya, nak tunjuk kat korang, nak bagitahu korang.. Sebab tu cp kuatkan semangat untuk buat entri hari ni. Harap ini adalah permulaan yang baik.. :) Cp harap korang boleh la share dengan cp apa yg terkini kat blog sekarang ni. Cp mohon tunjuk ajar dari korang.. :) Apa yang korang rasa cp dah missed tolong lah gitau.. :) InsyaAllah, cp akan start blogwalking jugak perlahan-lahan..
btw, buat masa ni cp masih lagi jarang update kot. kalau korang yang nak keep in touch ngan cp just add fb cp ni > Seho Nishikido

*Tapi fake display picture / cartoon cp tak accept kecuali kalau cp kenal display name atau mutual friend blogger jugak.. Harap maklum.. :)

Orait, tu jak la untuk hari ni, have a nice day guys! :)

See Ya!! ^_^




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

19 CP's Bestfriend(s):

Ann Ishak said...

welcome back cp :)

Aku Penghibur said...

:) ingt dh merajuk x nk berblog

Puteri Hanisah said...

slamat kembali dalam dunia berbloging!
keep update ya =)

Normi Nieza said...

igt2 lupa dah..hihik

nuyui a.k.a miss YUI said...

punya lama tak update kan..hihi

Mas Zull said...

assalamualaikum CP...welcome back ...;)

Sufinah Yussof (SY) said...

yez'za! selamat kembali CP \^o^/

Eca Dwinky Asha said...

perghhhhhh..update suda dia :)

Cik Purple said...

@Ann Ishak: thanks sis.. :D

Cik Purple said...

terima kasih semua.. eeheheee.. ^_^

anis Sk said...

welcome back cp ! =D

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

salam perkenalan

i am following u :)

http://lotsoflovebyshakira.blogspot.com

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Blogger! Jom join ni.. hadiah RM800 menanti anda!

http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/05/1st-big-giveaway-diari-sedetik-lebih.html

BUNDA a.k.a KN said...

Salam ukhuwah dan Salam Lebaran dari Bunda....

AnAk dEneSor said...

bila mau updated g cp windoo bah sama kamoo

twinscraftlife said...

안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

Mr.Superman said...

kenapa sume kwn blogger abg yg lama2 sume lenyap :( ingatkn abg sorg xde mood.

Muhammad Taufiq said...

Hye, saya suka baca blog awak, baru-baru ni saya ada buat blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow blog awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...