Mari tolong VOTE crew oh!media.fm yg ohsem!

Assalamualaikum dan selamat malam.. :-)

  Horait, hari ni gua rajin mau apdet belog pasal gua mau promot sama kamurang.. Sekarang nih oh!media sedang menjalankan satu pertandingan (pertandingan la kali, gua pun kurang pasti.. haha) di antara crew-crew oh!media.fm untuk mencari The Most 3 'Osem'..

Ok, kalau sesiapa yang belum tau apa tu oh!media.fm, kamu boleh la jalan-jalan di sana sambil dengar-dengar lagu, sambil-sambil tu kamu juga boleh chatting sama dorang punya moderator tuh.. Laman web ni merupakan sebuah radio yang hanya diputarkan secara online .. Tiada siaran dalam kamu punya radio yang mahal di rumah tu arr.. Hehehe.. Selalunya kamu dengar bila ada orang pigi letak2 di blog seja ni radio kan..

Baiklah, stret to da point la.. Actually cp mau suruh kamurang tolong cp bha.. boleh kan? Lama sudah cp tidak minta tolong nih.. Acececeh.. :3 hehe.. Gini, one of crew the most 'Osem' crew oh!media ni actually member cp bha.. macam pernah juga cp cerita di entri yang lalu kan? Hehehe.. c Kayrul Ong la yang cp maksudkan.. :) Tolong cp vote dia..

Step yang sangat mudah!

1) Kamu cuma perlu tekan link SINI
2) Then kamu TICK nama c KAYRUL ONG 
3) Lastly, tekan VOTE

Ha, itu seja.. Senang kan? So apa lagi, jom la tolong cp bha.. hehehe.. Tarikh tutup untuk vote ialah 6 Oktober 2012 ok.. :)
Kamu juga boleh layan c Ong ber'deejay' pada setiap hari Selasa & Khamis pukul 9.30am-11.30.00am dalam segmen Oh!Syoknya! Btw, tolong yea! ;) kalau suda vote, boleh jugak kamu tinggalkan komen nanti :) kita kawan-kawan juga kan? Aceceh.. Hehehe.. ^_~

TERIMA KASIH SEMUA~~  ;)

p/s: Mau minta belanja c Ong ni kalau dia menang.. :3

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

21 CP's Bestfriend(s):

CikNana said...

buli bah kalau kau tuh..hehe

Abg Stalker said...

owh.. :) nti abg search tuk vote.

wana wazm said...

hai,sy tag awak di http://justforcontest.blogspot.com/2012/11/twinshopylicious-giveaway.html

outbound malang said...

salam super sahabat,
tetap semangat dan sukses selalu ya
ditunggu kunjungan baliknya :)

man said...

blh join 2.hehehe

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

wisata outbound malang said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Miera MasTriXia said...

awak di tag!
http://mastrixia.blogspot.com/2012/12/ds-segmen-jom-follow-and-get-present.html

saifudin abu izzudin said...


kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..

Razil Tahir said...

singgah sini... :) heheheheh

amer akat said...

Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
http://slapmestore.blogspot.com/

BUNDA a.k.a KN said...

salam dari bunda

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

Batu Adventure said...

nice day:)
saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
yang saya kemarin..


bagi-bagi motivasi yaa.. :)


http://wisataoutboundmalang.com/

steve legodi said...

Nice blog checkout my post at
http://sa4me.blogspot.com/2013/05/the-gumboot-dance.html
don't be shy to leave a comment and like us on facebook

Intan Saffyna said...

hi,singgah follow awak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...