Apa Khabar?

Assalammualaikum..

Hai korang.. whoaaaa.. Eksaited bha cp mau menaip nih.. Masih ada ka lagi yang baca blog cp nih? ececeh.. cliche bha ayat tuh sama dengan tajuk entri yang tak berapa nak hadap tuh. Hikhik.. :P . Last update setahun lalu.. Perghhh kalau mengandung, dah beranak dah sekarang kan. =,= Hahahahaha.. Okeh sirius nih.. apa kabar semua sahabat-sahabat blogger yang cp rindui? T.T cp rindu korang sangat. betol, tak tipu. :">  tak tau la kalau korang tak rindu cp.. :'(

Horait, apa mau cerita hari ni ya? entri pertama untuk tahun 2014 nih.. Hahaha setahun sekali je lah updet blog, macam hari raya.. ye dak? :P . entah apa la yang terbaru kat dunia blogger nih yang cp dah tertinggal kan. hampir 2 tahun kot tak aktif dah berblog. Maklumlah, anak dah 5 orang, suami dah 2 orang.. eh? hahaha.. ok tak, cp masih single. Permohonan dibuka sekarang. Hantar gambar berukuran pasport dan butir peribadi anda kepada cp.  Hahahahahaha. :P

Skang cp updet entri kat sekolah, maklumlah sambil kerja.. wuwuwu.. T.T tiap tahun updet entri mesti tajuk lebih kurang gini, isi kandungan pun tak jauh beza.. hahaha tapi kembalinya tak jugak. buhung jer cp.. =,= 
Walaupun cp ndak aktif sudah blog nih semua, tapi cp masih jugak baca blog korang, melawat lawat macam tuh. nanti la cp cuba kembali ke dunia blogger ni. Aiseh, tersebak pulak seketika.. :') Apa-apa pun, kepada kawan kawan blogger lama yang masih kenal cp, thanks sebab tetap keep in touch dengan cp sama ada kat pesbuk ataupun instagram.. mucha grasias me amor rosalinda ay amor. hahahaha. (dari dulu dah memang nak ketawa sengal jer, tak lucu pun dok haha jugak..-..-)

Ok sudah sudah.. tahun depan lagi cp buat entri mengarut macam nih. Hahahahaha.. abislaa.. setahun sekali je la kan. dengan isu yang sama, asyik nak kembali jer.. =.= hehehe. Nanti ada masa lagi cp updet yea, Insha-Allah. Korang jaga diri tau! Muah :-* Jangan sedih, nanti cp updet lagi tau.. kalau rindu pasang earphone, dengar lagu Encik Mimpi.. rindu-rindukanlah diriku sepanjang hari-harimu.. erkk.. :O

sekarang cp rajin kat instagram.. jadi ringan ringan kan jari korang follow la yea.. :D


*nota cumil: Kalau lepas ni cp dah rajin nak blog, ok tak kalau cp tukar nama dari Cik Purple ke Seho Nishikido? :D sesila lah korang komen bagi pandangan, thank you.. :-*



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

cik ika said...

kite pun da lama tak update. tetiba rse nak update mlam ni. hahaha. rindu kan zaman blogging dlu

nuyui a.k.a miss YUI said...

haa.. ni sama macm ika di atas ni..ekekeke

zarulfarhana said...

jom2 kembali update blog

Cik Purple said...

@nuyui a.k.a miss YUI : hehehehe.. a'ah.. sama gak kterang lama tak updet.. rindu kak yui.. T.T

Cik Purple said...

@cik ika
kan.. jom aktif balik..hehehe

Cik Purple said...

@zarulfarhana:
inshaAllah, ada masa updet nanti yer..hehe

Cik Purple said...

@zarulfarhana:
inshaAllah, ada masa updet nanti yer..hehe

Malek Ku said...

mmg lama cp xupdate blog

Cik Anggur said...

http://cikanggur10.blogspot.com/ follow balik

jue bard said...

hai..saya sihat ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...