Segmen Ben Ashaari | Gambar Retro Alaf Baru



Photobucket

cp ada 1 gambar yg cp sangat sangat bangga kan..ceh..:) hahahaha..:3

gambar nih cp ambil kat pekan lama kat daerah cp tinggal. kedai lama nih sepatutnya ada 2 deret, tapi satu dah tebako.. tinggal ni jela.


masa nih cp cuma ambik2 jer.. saje nak kacau nenek ngan atok chinese yg jalan berdua kat rail ketapi tuh..

pasangan romantik2 gitu la.. hehehe

memula dorang jalan bedua.. loving couple gitu tapi cp lambat snap, dorg dh jln jauh2 sikit..hihihi

tp bila dah edit, boleh tahan la jugak kan?:)

macam gambar tahun 50-an.. nasib baek hade MYVI kat situ.. hahahaha

kureng betol! :D tu la tajuk entri nih gambar reto alaf baru sebab tetiba lak muncol myvi.. hahaha

ni lah gambar terbaek yg pernah cp hasilkan..:)

sifu ce komen sket.. hehehehe..:D

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

19 CP's Bestfriend(s):

nurshaf said...

wah, cool tu,,

Dhiya Fariza said...

woahh this is very nice!

Cik Purple said...

@fiq.: cool eh? thanks! :)

Cik Purple said...

@Dhiya Fariza: thanks! :)

Azzah said...

wah macam retro lagi..singgah sini..saya pun join

Diera Tekikushika said...

cantikkkkk!!!!

DaYaH JeLitA said...

cantikla gambar...berseni..huhu..jomla singgah blog saya juga :) : http://dayahjelita.blogspot.com/2011/07/segmen-ben-ashaari-aku-penyayang.html

Afrina Balkish said...

nice pic..!!!
singgah dari segmen abang ben...
singgah sini plak..

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-jom-letak-gambar.html

HanTu-ToMYam said...

romantik nye...huhu

http://mindakhayalan.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-lebih-dari-biasa.html

Hasfanizam Hamdan said...

moment yang best :)

Hasfanizam Hamdan said...

moment yang best :)

ieda said...

cantikknye gambaa.sweet moment:)

http://heartlywritten.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-gambar-terbaik.html

Unknown said...

sweetnyer mereka...

http://aq-islam.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-nak-tengok-gambar.html

.F.i.D.a. said...

wah3.. :)

romantik! :)

singgah dri segmeng abg ben. :D

Yumida said...

alahai..kreatif nyer die...ske tgk gambar pesen lama..ngn pasangan romantik tu..

jom singgah my blog..

mirah said...

cantik.. =)

Aku DaN SeSuAtU said...

selamat berpuasa..nice pic

http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mesra-blog-dengan-gambar.html

Nilam suhana said...

memang terbaik la...:) cantik..

miss jambu said...

huhuhhuhu...cubatah myvi tu nada..mun nda mmg cm lama sudah ne gmbar.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...