Orang Nak Beraya, Aku Nak Pindah..


Photobucket

Sedih oo.. orang esok happy nak gi beraya, balik kampung, cp pulak berpindah.. barang barang cp bukan sikit, satu lori tak cukup eh..
pening kepala cp kemas dari malam tadi lagi..

time kemas kemas tuh, jumpa la journal lama kat sekolah dulu. satu yang tingkatan 4 punya, satu lagi yg tingkatan 6 punya.. tp yang best kompem la yg tingkatan empat sebab masa tuh grammar tunggang langgang.. hehehe

pastu selongkar lagi, jumpa pulak baju baju lama.. separuh nak kasi sedekah la kot. separuh lagi yang masih muat, cp simpan..

tak tau macam mana, jumpa la pulak baju mantan pacar cp dolu dolu.. haha.. dulu baju tuh cp mintak kat dier.. konon nak buat kenangan, pergghhh kenangan ape, lepas dapat baju tuh, kita orang break off..
cp pun tak tau, nak simpan ker nak kasi kat orang..

memang beberapa hari nih, hari yang sungguh memenatkan.. bukan senang nak pindah rupanya..
tapi apa boleh buat, cp harus gak pindah sebelum raya..

korang pun mesti tengah sibuk kemas rumah kan sekarang?? :)
bha, apa lagi.. kemas la.. hehehe.. 

okbai! nak pergi mengemas lagi nih~~

nota lutut: cp pindah bilik jer.. haha.. dulu bilik kat bawah, tapi adek dah take over, cp pindah kat bilik atas.. haha ...:P


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Shopping Raya Setahun Sekali, Jom MEMBAZIR!


Photobucket

pergghhh tajuk, memang tajuk cari maut.. hahaha.. oke oke, korang rilek arr.. jangan dulu buruk sangka kat cp.. korang nih, cepat betul beprasangka buruk aw.. tak elok macam tuh.. sebagai muslim buruk sangka merupakan sifat yg sangat sangat ditegah..

oke, korang tipu la kalau korang takde shopping raya kan? 

alaaa.. tahun nih aku tak beli baju raya la, baju tahun lalu masih ada.. tapi tahun nih aku beli kasut jer dua pasang sebab bajet baju kan dah takde, jadi ape tunggu lagi, aku bantai jer amik high heels macam erra fazira satu, supra incik bieber satu.. =_='

perghh.. beli kasut tak dikira shopping ke makcik??

alaa.. kasut aku murah jer, satu rm130.89 jer satu lagi rm328.75, campur campur baru rm500 lebih kurang.. tak habis duet la lagi. lain la kalau dah habis ribu ribu.. tu baru panggil shopping..

ha! jangan nak mengutuk makcik tuh.. dia kerja banyak duit.. nih nak cerita kat kita yang masih guna duit mak bapak nih.. BANK PAMA la katakan..

mummy saya keje opis, gaji sebulan rm10 000 la.. tak habes la duit dia kalau nak gi shopping..
daddy lak keje bangunan 3593 tingkat, gaji sebulan rm30 000.. tak kisah la nak shopping sebulan pun takpe..

credit:google

adek adek, walaupun mak bapak kita yang kasi duit tuk kita, walaupun gaji bersih parents kita sebulan setengah juta, tapi jangan la nak MEMBAZIR sangat.. membazir tuh kan amalan yang tidak elok.. amalan syaitan..

 beli la ala kadar, beli apa yang patut.. cuba korang bayangkan, kat negara negara luar yang kebulur.. contoh sekarang nih SOMALIA.. ade mewah macam korang? takde kan?? haa.. bulan puasa nih bukan masa untuk kita membazir.. tapi masa nih la kita patut menghargai rezeki yang tuhan kurniakan kepada kita.

hari nih memang la kita senang lenang, mak bapak kerja untuk kita.. esok lusa kalau tuhan ambik mak bapak kita awal, kita takde kerja lagi, haa.. duit gaji dia pun korang dah bazirkan kat benda yang tak berfaedah.. siapa yang susah?? korang jugak..

 bak kata pepatah, " beringat sebelum kena, berjimat sebelum habis.."

jadi kalau beli baju raya ker, kasut raye ke.. cukuplah asal nampak segak, tak nampak la nak selekeh sangat yer.. tak payah la nak beli kain import segala.. buang mase je la dek.. orang tak akan tabik kat kita bila kita nak tunjuk menunjuk nih.. kot orang benci ade la..

haaa.. jadi walaupun raya setahun sekali, tak bermakna kita kena habiskan duit untuk perayaan setahun sekali tuh yer.. tak salah nak bershopping tapi lihat kemampuan dah lihat faedah dier la.. :)

SEMOGA KITA SAMA SAMA MENGHAYATI ERTI SEBENAR RAMADHAN DAN AIDILFITRI..

nih cp kasi korang menatap gambar cp ngan cuzzy cuzzy time kami pi shopping raya kemarin..(semalam) hehehe


perghhh..  plan nak naek train tapi tengok stesen penuh, decided naek kereta. jem giler la kelmarin! punya ramai orang gi shopping.. kesian cuzzy kat belakang, tak sempat menyelit kat foto nih.. hihi tapi takpe..


gedebak gamba dier.. hahaha.. 
*laa.. sume gambar dia nak peace.. tak syok betol!=_='


haha.. saje kasi interpreme, cuzzy yg paling junior setakat ini.. hahaha..:D dia tinggal kat ruma cp.. kesian takleh nak bawak dier gi shoppping.. comel kan?? nama dier chrisya natasya.. tp kite org panggil dier bebeh! (akak akak dier yg kasi nama pelik macam nih..)

last skali..

bapak cp semangat betul mau beraya.. haha.. 
pasang lampu liplap suda.. haha.. kalau kat kampung cp panggil lampu liplap tuh, LAMPUNG KALALAIT.. hehe


actually dah lama ambil gambar nih.. dah tiga hari tak silap.. tp malas mau upload.. haha

k la! chaw! :) 

nota lutut: shopping tak gi beli hape pon.. beli suar satu ngan kerongsang warna purple sepasang.. hahaha.. :P sebelum raya dah beli sikit sikit.. jadi takde nak shopping sangat la..hehe



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Kad Raya Dah Sampai! Comelnyer!!! :)


Photobucket

hehehe.. jangan jelez.. cp terima empat kad raya tau tahun nih! :) best sgt!! :) harap harap lepas raya ada lagi..hehehe.. 
cp tak penah dapat kad raya dari jauh, yg ade setem.. hahaha.. kalau kad raya by hand ada la..hehehe
tu pun dah lama.. last year dapat satu dari genk..hehe

yang biru dapat dr NUYUI pastu yang hijau lak dari Anismelon, cun kan?? :)

haaa.. yg ni lagi cun! yg byk bear tuh dar MAR then yang sebelah pink tuh dari KEMBAR cp..:) kembar cp baru balek dr melaka so dia kasi keychain dari melaka sekali.. :)

cp ucap ribuan terima kasih kepada korang sebab sudi kasi cp kad raya comel tuh! cp suka saaaaangat! semua kad raya tuh comel.. :) btw, kalau cp nak balas kad raya korang tuh.. :) kontek la fb cp tuk kasi NAMA dan ALAMAT korang.. :) cuma kad raya tuh sampai lepas raya la kot.. heheheh.. :)

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN!

thanks again to blogger bloger comel >> nuyui, anismelon, dan mar ..:)





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Kempen : Jom Beri Duit Raya


Photobucket

Apa tujuan kempen ini?

Tujuan aku dah jelas dan nyata, kita akan bagi duit raya kepada orang. HOHO

"Bro, gua tak ada duit nak bagi kat orang. Gua sendiri pokai."

Relax dulu bro, meh aku nak bagitahu sikit camne caranya. Jangan gelabah, atau kau memang nak mengelak? #sarcasm

Kempen ini mudah sahaja, ianya berlaku bermula sekarang, sehingga tamat bulan Syawal. Lama tu, sebulan tau. HAHA

Bagaimana?

Mudah sahaja. Korang cuma perlu ikhlaskan diri untuk klik iklan di setiap blog yang korang lawati, hehe.

Aku tahu kebanyakkan (baca : mostly) daripada kita semua ni memang malas gila nak klik iklan kat blog orang. Tapi nak orang datang klik iklan kat blog kita kan? #rollingeyes

Jadi, apa salahnya di bulan raya ini, setahun sekali kita rajinkan diri untuk klik iklan setiap blog yang kita lawati. Tahun ini kita beraya sebagai blogger, jadi mesti kena ada duit raya kan. Walaupun setiap klik itu cuma bernilai beberapa sen, tapi jikalau dikumpulkan dalam masa sebulan, insyaAllah boleh dapat lebih dari RM 2 setiap seorang. Kan? #sengih

Itu sahaja, mudah dan senang je kan?

Camne nak join kempen ni bro?

Mudah jugak, korang cuma perlu copy paste entri ini, dan backlink kepada blog yang berkenaan. Contoh,

Aku nampak entri ini dari blog keroro. Aku copy dan backlink kepada keroro

Bila korang dah join kempen ini,  tanamkan sifat amanah dan jujur serta ikhlas dalam diri. Ikhlas memberi duit raya kepada orang lain, tanpa menyatakan korang dah klik iklan si polan sekalian.

Itu sahaja rasanya, aku tak paksa korang. Korang join dengan kehendak korang sendiri. #senyum

Selamat berkempen!

ciaossu!!

nota lutut: korang pon meh la join.. copy jek entri nih.. then sudi la tekan iklan aku yg mana mana.. hahaha.. *tak ikhlas punya pompuan.. =_='

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Sebut Pasal nak Kawin.. Aku??


Photobucket

Hahaha.. entri nih 2 in 1 sebenarnya.. tadi my cuzzy dari labuan dah sampai kampung.. haa.. tau pe dier bawak tuk aku???

ni ha, cekelat kegemaran gua dr kecik sampai beso..oke tipu jer.. =='

tp dier mmg bawa cekelat sedap nih untuk cp..

dan


perghhh.. tamau share ngan sesape! hehehe.. 

okeh, citer pasal kawin nih kan, bukan ape, tadi my cuzzy yg junior, ade orang nak minang time raye nih.. jadi memang cp tak tekejut la sebab dia memang dah lama story, boyfie dier nak bawak kawin..
Memang cp tumpang gembira la kat dier.. cp lak yg excited bila dengar dia nak bertunang.. tanye dah beli barang hantaran ke belum.. hehehe

Oke oke, tapi tadi masa makan sorang sorang kan, cp tefikir pulak, "dia nih muda setahun dari aku, tapi mau kawin suda..kira langkah bendul la nih.." sambil hirup sup ikan.. btw, FYI cuzzy cuzzy cp nih memang cp dah anggap macam adik beradik sendiri, dari kecil tak lepas ngan dorang kan.. dah besar besar nih baru bepisah bawah haluan masing masing.. tapi tetap rapat la jugak..

ne la my cuzzy yg bakal jadik tunang orang tuh..(yang kasi peace no war) *abaikan jer muka gua yg bajet comel padahal tak berapa nak kiut tuh..=_='

bila cp fikir balek, bukan senang nak kahwin kalau takde lelaki yang betul betul ikhlas nak kawin ngan kite..
kena jugak fikir masa depan kan, bukan main kawin jer..
sebab setahun dua tahun lepas kawin, lahirlah orang ketiga.. pastu tahun depan orang keempat dan seterusnya.. 

bila kahwin, kita nih dah bergelar isteri orang.. lepas nih dah kena jaga tanggungjawab terhadap suami, makan minum dier, pakaian dier, keinginan dier.. tu semua tanggungjawab kita ka.. paling penting MARUAH dier la yg kite kena jaga betul betul..

Hmmm~~ seronok ker kawin?? hahaha.. gua nih, boyfie pun takde, nak tunggu FAHRIN AHMAD melamar? sampai ke tua la gua tak kawin youuuu.. haha

mungkin dah memang nasib gua kan, lambat dapat rezeki, keje pun takde, jodoh apatah lagi.. tp gua redha... gua serahkan segalanya pada ALLAH swt.. kerana Dia Maha Mengetahui, Maha berkuasa dan Maha Esa.

apa pon, cp doakan semoga kebahagian my cuzzy sampai ke jinjang pelamin.. tak sabar pulak cp nak jadi mak andam, photographer, pengapit, orang tengah, tok imam, pembantu tok kadi, dan macam macam lagi la..hikhikhik..:P

nota lutut: dah lama gua takde kekasih, sunyi jugak kan.. ade yg sudi??? PM me oke..hahaha..:P (gurau jer.. mcm dah terdesak sangat plak gua nih..==')






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Spontaneous Thursday #2 - Blajar Cakap Sabah Versi TAWAU


Photobucket

hahaha.. tiba tiba cp tefikir mau ajak korang blajar cakap sabah.. tp kali ni versi daerah TAWAU oke..:)
bah apa lagi, kasi sedia la buku nota kamu..haha:)

klik utk tumbesaran

cp godek godek album di facebook, jumpa la harta pusaka nih..hehe..:)

selamat belajar.. kalau ndak paham, sila la tanya..hihi

nota lutut: semalam ku tidur siap kuar bebeng lagi jo.. ndak ku peduli sudah apa apa.. haha

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Jom join bloglist AIDILFITRI BEN ASHAARI


Photobucket


nak join kelik banner laju laju

PERHATIAN! PERHATIAN! (pakai heller..sengal makk..=_=')

abg ben ajak kita buka bloglist raya nih !! jom join ramai ramai.. abang abang, adek adek ahkak ahkak pakcik makcik meh join sekali! tapi cp nak kasi tau la yer, cp akan gaul sekali korang yg sudi tukar link ngan cp dengan mereka yg dah join Bloglist Raya Cik Purple tahun 2011 yg baru jak tutup tadi.. :) Bole eh?? korang tak kisah bah kan?? hehe.. bah apa lagi, jom la kita beraya! :)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Segmen BLOGLIST RAYA cik purple DITUTUP | Freebies Dah SIAP!!






Photobucket

oke oke, SEGMEN pun dah tutup.. semua yg join ada 32 orang.. :)
Nak cek nama korang KELIK SINI laju laju!! hihi

fewwwhhh~~ dah siap.. hehehe.. walaupun tak seberapa, harap korang suka la ya!
oke oke .. tanak buang masa la.. hihi
kalau korang nak, cuma sertakan URL entri bloglist yg korang dah buat kat komen entri nih.. Tapi Freebies yg nih cp sediakan hanya utk mereka yg tersenarai dalam bloglist RAYA cp (Senarai DISINI) yg tak sempat join jangan sesedih.. CP ada jugak sediakan freebies doodle raya dan e-card kat SINI

1.

 Photobucket

2.

3.

  
4.

5.

Harap korang suka e-card nih..:) cp tak pandai nak buat comel comel.. simple jer..:) amik jer mana mana.. tak kisah.. tapi kalau nak amik, jgn lupe sertakan

1. No E-card (nak tau mana satu yg jadik pebret korang..hihi)
2. URL entri BLOGLIST RAYA cik purple
(senarai DISINI)
Di Ruang Komen Entri Ini

Harap korang suka! :)




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Segmen BLOGLIST RAYA cik purple | 2011

DITUTUP!


Photobucket

hi korang?? sihat tak?? weeee.. tak lama lagi nak raya kan kan kan.. :)

oke oke, sebelum cp menyibukkan diri sempena raya, cp teringin mau buat segmen untuk raya pulak, macam ndak adil seja kan cp buat segmen untuk hari merdeka tapi raya indak.. hehe

oke oke, ini segmen simple jak.. :)

cp nak cari blog utk di letakkan di BLOGLIST RAYA 2011 blog cp selama SEBULAN ++.. :)

DITUTUP!
terma dan syarat:








  1. WAJIB menjadi FOLLOWER blog CP

2. LIKE bha fanpage cp.. hihi (optional = ndak WAJIB)
 

3. Buat ENTRI BERTAJUK [ Segmen BLOGLIST RAYA cik purple | 2011]

4. Letak Banner dibawah dan LINK kan ke entri ini








5. masukkan cp ke dalam bloglist korang jugak..:) (kalau sudi dan ade bloglist la.. tapi kalau boleh, masukkan ler.. haha)

6. siap? oke, letak url korang di ruang komen entri nih.. :)






nota lutut: tak kisah la berapa orang yg join, walaupun satu orang seja, segmen nih tetap berjalan.. tiada batal batal.. hihi DAN bloglist akan di tukar selepas 30 syawal iaitu syawal terakhir.. TAHUN DEPAN.. hahaha.. ok kidding.. =_='

#update update.. cp letak korang dua bulan la dalam bloglist tu, takot korang rase tak berbaloi lak.. kan kan kan??? haaa.. sengih sengih.. 
tp lepas raya cp tukar nama la.. takkan bloglist raya gak kan??? sengal maaakkk..=..='

 OLEH SEBAB ITU, BLOGLIST TERHAD KEPADA 30 0rang SAHAJA.. SELEPAS 30 orang, BLOGLIST DITUTUP!! MUKTAMAD! TIADA KROMPOMI! hahaha.. *pe kejadah gua kasi size besa punyer nih..=='
DITUTUP!

semua yg join bole dapat freebies e-card raya special dr cp ..:) nanti cp design dulu cantik2 arr..

*e-card raya tu mcm banner la.. tp spesel hari raya punya... hehe.. bukan kad raya hantar pi ruma ar..:P ndak sempat suda mau mencari kad raya di kedai..hihi

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Freebies Sempena Raya | Doodle Dan E-Card dari CP


Photobucket

hehehehe.. tak lama lagi nak raya kan? Nak kasi korang duit raya tak leh.. keje pon tak.. =_='
jadik mampu kasi korang freebies je la yer.. hehehe

semalam cp ada buat doodle muslimah, tak tau la korang bekenan ke tak.. :) Variety Color.. tapi tak comel, selekeh sket .. Sori.. :') 













kalau bekenan ambek jer.. cp sedekah, nak buat hak sendiri ke hape tak kisah.. cp halalkan.. sekurang kurangnya ade gak yg menghargai doodle selekeh cp nih yer.. haha..:D cuma, korang gitau la korang amek.. cp tanak ajar korang jadik pencuri.. hihi.. kalau nak kasi tau kasi url skali supaya cp boleh la beraya kat blog korang.. :) haa pastu korang amik la berapa jer yg korang nak ambek, cp tak kisah.. nak ambek SEMUA pun takpe.. betol.. cp kasi jer..:)

ini pulak e-card dari cp.. kalau korang sudi boleh ambik tepek kat side bar.. :) tak kisah la korang nak buat pe..hihi





 yg flash ni cp buat mase ikot anis melon punya contest.. hikhikhik




tu je la.. kalau sempat cp buat lg kasi kat korang.. :) mostly gambar cp amik kat GOOGLE tapi edit sendiri la eh ayat ayat dier.. google tak kasi ucapan cam tuh.. hehe



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Senarai BLOGLIST RAYA cik purple | TAHUN 2011



Photobucket

Alhamdulillah.. Sambutan menggalakkan.. berikut ialah senarai nama yg bakal berada dalam BLOGLIST RAYA cik purple untuk tahun 2011
  1. http://sayapunyasukalaaa.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  2. http://imbobome.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  3. http://kisahhatisipenulis.blogspot.com/2011/08/join-segmen-nie-jom-laa-korg-join.html
  4. http://jieha89.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  5. http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  6. http://linochiaki.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  7. http://blackforestcornetto.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  8. http://sesukaida.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html#comment-form
  9. http://izzatialina.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  10. http://musicbrilliant.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple.html
  11. http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  12. http://nanurinos.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  13. http://nurainzali.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  14. http://maszull.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple.html
  15. http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  16. http://fakrimiafarhana.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple.html
  17. http://ceryterakitaadabezanya.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  18. http://kisahcikparo.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  19. http://akupunyapasallar.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  20. http://zulfattah.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  21. http://yana-deebob.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  22. http://zalifa97.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  23. http://myezatulakmar.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  24. http://dismybelog.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  25. http://qisatulhayati.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  26. http://storytentangcerita.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  27. http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple.html
  28. http://hairulizacontestga.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple.html
  29. http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  30. http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  31. http://payungsuteraroom.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
  32. http://nureenasir.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
DENGAN INI BLOGLIST RAYA CIK PURPLE TAHUN 2011 DITUTUP! :)

TERIMA KASIH SEMUA yang sudi meluangkan masa..! :)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Betol! Saya Tak pandai Twitter!


Photobucket

haaaa.. mesti korang ketawa guling guling nih kan baca tajuk entri cp??? korang gelak guling guling sampai pening pon, tajuk tuh takkan berubah.. tak payah nak gosok mata ke hape.. saya memang tak pandai TWITTER, titik!



sebenarnya bukan tak nak belajar, masalahnya kan, cp rasa kat twitter nih artis jer menimbun.. jadik cp terkapai kapai nak cari kawan.. hahaha..:D 

cp bukan tak ade twitter, ada la.. ce klik SINI, cuma cp nih malas nak buat servey, testing itu ini kat twitter tuh.. tapi bila ke kiri pon citer sal twitter, kanan pun twitter, lelama hati teringin nak mengaktifkan twitter.. Lagi satuh sengal gua nak bukak banyak2 tab.. haha..
sebenarnya ape yg seronok kat twitter nih ha? ce korang citer sket??

haaaa... tp cp cube la ek, nak update twitter nih tiap hari mcm update facebook.. facebook cp dah guna sejak tahun 2009, memang la pro..=..=' lgpun mcm senang jer facebook dr twitter kan.. 

haaa.. korang tolong la cp eh.. kepada yg ade twitter tuh, meh kempen reramai follow cp kat twitter.. ade gak teman nak tweet ke hape name dier tuh?? korang kalau ade tuto macam mana nak guna twitter, link arr kat  cp eh? :) hahaha.. jakun bha.. ndak pandai guna tuh burung burung punya lambang tuh.. haha :P

KLIK JER SINI kalau nak folow, tak pun ade kan button kat tepi nih <<<< boleh lah kelik.. :)
cp tunggu korang eh! :)

daaa!! :)

p/s: laaaa.. entri promo rupanya..==' sengal makkk~~~



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...