Freebies Sempena Raya | Doodle Dan E-Card dari CP


Photobucket

hehehehe.. tak lama lagi nak raya kan? Nak kasi korang duit raya tak leh.. keje pon tak.. =_='
jadik mampu kasi korang freebies je la yer.. hehehe

semalam cp ada buat doodle muslimah, tak tau la korang bekenan ke tak.. :) Variety Color.. tapi tak comel, selekeh sket .. Sori.. :') 













kalau bekenan ambek jer.. cp sedekah, nak buat hak sendiri ke hape tak kisah.. cp halalkan.. sekurang kurangnya ade gak yg menghargai doodle selekeh cp nih yer.. haha..:D cuma, korang gitau la korang amek.. cp tanak ajar korang jadik pencuri.. hihi.. kalau nak kasi tau kasi url skali supaya cp boleh la beraya kat blog korang.. :) haa pastu korang amik la berapa jer yg korang nak ambek, cp tak kisah.. nak ambek SEMUA pun takpe.. betol.. cp kasi jer..:)

ini pulak e-card dari cp.. kalau korang sudi boleh ambik tepek kat side bar.. :) tak kisah la korang nak buat pe..hihi





 yg flash ni cp buat mase ikot anis melon punya contest.. hikhikhik




tu je la.. kalau sempat cp buat lg kasi kat korang.. :) mostly gambar cp amik kat GOOGLE tapi edit sendiri la eh ayat ayat dier.. google tak kasi ucapan cam tuh.. hehe



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

27 CP's Bestfriend(s):

intan said...

berkenan sangat2..cumil jer..
nak2.. =)
http://qisatulhayati.blogspot.com/

aten qylah said...

aten amek doodle warna pink ekk :)

http://gulahatiqyla.blogspot.com/p/doodles.html

Cik Purple Pinkypuff said...

sile.. amek jer mana mana..:)

akuadalahaku.. ^_^ said...

ika nk e-card yg gerak2 tu boleh..?

akuadalahaku20.bblogspot.com

^_^

echaRierie said...

piwitt..rajin bha si CP..hihi..comel2..dodel mu ni.. :)

CIK PARO! said...

rajinnya CP..

Aku DaN SeSuAtU said...

cantiknya..nak amik buat simpanan leh..sy suka sgt doodle2 ni..cumil2..tpi xpndai buat

Jaa said...

Cp, saya nk jugak tp x tau cmnernk letak kt blog...

syerz eyryn said...

cp, ryn amekk doodle kaler purple yerr. .
tmbah koleksi kt blog ryn :))

muse said...

muse amk kad raya satu erkk....doodle laki tkder ker ?

ShalleyaNna said...

yana amek yup,,amek byk2 aw,,hehe,,free an,,??t yana pk na letak mane ea.,,
http://shalleyanna-yana.blogspot.com/

Cik Purple Pinkypuff said...

@akuadalahaku.. ^_^: boleh..^_^

Cik Purple Pinkypuff said...

@echaRierie: hihi.. skali skala daling..hihi.. ko tia mau??ambil la satu..hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@Aku DaN SeSuAtU:ambek jer..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Jaa: ermm sis nak letak kat mna? side bar ker header?

Cik Purple Pinkypuff said...

@syerz eyryn: boleh... sila kan...hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@muse: takde bro.. belum pandai lg buat..hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@ShalleyaNna:hihi.. oke.. amek jer..:D

MissCt a.k.a MuqDeq said...

MissCt amk 2.. :)
tQ sedekah d bulan p0se ni..
Hihihi...

aenn zali said...

semua comel !
cp , cmne nak buat doodle nie ?

Cik Rose Cute said...

Cp...akak ambik kad raya yang gerak2 tue....hihihi

::NureeN:: said...

yg ni pon nureen nak ambik jugak yerr hehehehe

Mizfantagiro said...

cp..akak ambik yg comei pink n kad raya gerak2 tu yer =)
http://dismybelog.blogspot.com

Mizfantagiro said...

cp..akak ambik yg comei pink n kad raya gerak2 tu.. =)
http://dismybelog.blogspot.com

Syahidaaa said...

saya amek buat collection dulu thanks :DD

leya said...

leya amek yg wrna mrah 2,, tima kasih
http://awanputih-pkah.blogspot.com/

syieda R said...

cp,kitee amekk doddle cumel tuu ehh.tengs!hee. ;)

http://dadashedada.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...