Penjelajahan Bermula - Promot Blog #1


jom terjah mereka.


blog nih kepunyaan genkcorner, blog nih penah jadi sebahagian dari hidup cp dulu.. cehh.. hehehe.

Saya bangga menjadi ANAK MALAYSIA kerana genk di lahirkan di Negeri Sabah yang merupakan sebuah negeri yang terletak di Malaysia.Sebuah Negara yang aman makmur dan sudah tentu mempunyai pemandangan yang cantik.Selain itu,genk berbangga kerana Malaysia merupakan sebuah negara yang mempunyai perlbagai agama,kaum dan bangsa.


cik paro yg ceria, tak rugi korang terjah blog beliau! betol..:D

Aku bangga menjadi ANAK MALAYSIA kerana ia adalah negara tanah tumpahya darahku! Ia menjadi kebanggaan ku kerana disitulah tumpahnya darahku..


ini sahabat blog kedua saya selepas mr. Eason Tan yg pertama..:) fuh, penjalajahan kita memang berbaloi kan?? cp dpt jumpa pelbagai bgsa. yeay! :)

Saya bangga menjadi Anak Malaysia kerana ,Malaysia mempunyai berbagai bangsa dan kaum . Malaysia mempunyai banyak jenis bangsa such as Malay , Chinese , Indiayang 3 kaum ni jenis yang asas punyai . Itu saja ke kaum yang ada dekat Malaysia ? Eh silap silap korang kat Malaysia ada lagi kaum dekat sarawak and sabah . Macam - macam kaum ada kat situ orang asli pun ada . Hah itu salah satu keistimewaan Malaysia . Negara lain ada ke ? Tak ada pun , negara Malaysia saja lah yang ada .

sekian, tu jer promot tuk hari nih.. korang jgn lupa terjah k! :)

p/s: http://angelc00l.blogspot.com/2011/07/segmen-cp-jelajah-anak-malaysia-2011.html link nih tidak dapat dikesan.. katanya d remove.. x phm lor.. kpd tuan empunya blog, sy mintak maaf sebab sy x dpt terjah blog awak..:) 



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

CIK PARO! said...

cik paro ceria ker?
sesuai dgn maksud name..
tq CP!

H.J said...

ni dari segmen tia ke cik pepel??

Pure Mahabbah Fillah said...

assalam...

sy tgu CP dtg jenguk my blog...hihiihi

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Eh eh name saya ada lah . Thank u cik CP :)

ArulchelseA said...

bila nk promot blog sy lak ni..

iMBobo said...

dah visit ketiga-tiganye :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@CIK PARO!: hahahaha.. cik paro comel cik paro ceria, cik paro cun, cik paro manis. cik paro bole blnje sy bukak posa??? penatla puji..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@H.J: hish tak eh.. nih segmen sy.. :) buat hape nak ambek segmen org..:]

Cik Purple Pinkypuff said...

@Pure Mahabbah Fillah: waalaikumsalam.. okeh2.. tggu ek..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@CynthiaShin 欣倪♥: ofcos.. welkem lengmoi..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@ArulchelseA: hehehe... tggu turn la yer..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@iMBobo: yeah! bobo da bez! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...