Saya Dah Dapat Kewarganegaraan

Photobucket

hai korang, sebelum cp mulakan ape ape, kena ucap jutaan terima kasih yg tak terhingga kepada MAR yg sudi jadi Pegawai pendaftaran tolong buat IC tuk cp! haaaa.. skang korang tak perlu risau.. saya bukan PATI lagi oke..:D

 JOm tengok IC kerakyatan saya.. cun taw!


cantek tak??? bukan cp, tp ic nih la..:D kalau cp memang dr dulu cun melecun.. hahaha.. oke, sila muntah kat longkang umah pak mamat skrg..:D paling kena kat ati cp.. tang bar code tuh.. perghhh.. boleh slide tuk kredit kad ke nih?? hahaha

MAR memang terbaek la.. dia buat sume nih tanpa sebarang CHARGE termasuk charge tersembunyi pon takde taw!

CP doakan semoga dia mendapat pahala yg berlipat ganda di bulan yg mulia nih..:D Amin

tapi tak silap cp nih 2nd Last Round list.. tak tau la cmana, korang nak tau lebih lanjut, tanya mar..:]

klik jer header ni, trus pegi blog dia k..:]


p/s: mar nih baek orgnya, tp status tak diketahui.. so kepada yg berniat nak mintak no fon mar nih, sila mintak sendiri k.. haha




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

My Name is Mar said...

Status relationship ke?
Kalau status relationship, jawapannya...

NOT single but ALWAYS available!
Ha-ha-ha:D

BTW,thanx for the backlink!

Cik Purple Pinkypuff said...

@My Name is Mar: wah statement tuh!!! hahahahaha..:D terang lg besuluh! ramai la gadis2 skodeng encek mar nti..haha. welkem2.. btw, thanks again ye encek mar..:)

Etong said...

hahahahhaha aku ingt ko mmg ndada ic dr dulu..adui..sikit aku pggil emegresenn hahah

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong: hahaha.. eh.. sepa yg teda ic skg nih, ko ka aku?? hahaha.. mau dpanggil ini pulisnya.. ni nah c etong na, tegaga ic na..hahaha:D

CIK PARO! said...

nk juga ic mcm tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...