Segmen di mana anda beraya pada tahun ini bersama phat corner


Photobucket



nak join kelik banner

Hi! cp nak join segmen lagi nih.. :) kali nih di jemput sendiri oleh tuan tanah.. very da tacing..:')

oke, tahun nih cp beraya kat kampung halaman, yelah, belum kawin kan, beraya kat rumah mak bapak je la..
nama kampung cp ialah Kampung Pimping, kat daerah Membakut, Sabah. Mungkin ramai yang tak tau la kampung nih.. kecuali genkcorner yg merupakan salah seorang penduduk kampung nih.. haha

Kalau kat kampung nih meriah bila malam sebelum raya, semua orang dah setat pasang pelita.. ada yg pasang banyak sampai silau nak tengok rumah dia.. ada pulak yg tiga jer pelita depan rumah.. hahaha

Pastu tahun nih sista sista and my brader balek beraya kat sini.. kompem meriah tahun nih insyaAllah.. tambah lagi dengan kehadiran anak buah cp yg baru.. tak sabar rasanya! :)
Pastu ma cousin dari Labuan pun balek sini, dah lama tak jumpa dorang, rindu!

TAG
genkcorner
Echa Rierie
Natasya


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

11 CP's Bestfriend(s):

Phat said...

Tq ye cik CP sebab join segmen phat..phat x pernah lagi sampai sabah n byk nama temapt mmg byk yg x tau kat sane,,termasuk kampung cik CP hehe...nanti phat join segmen CP nye

Queen F said...

nda pernah lagi bha jejak kaki ke sana, tapi ada simpan cita-cita mau ke sana.. hekhekhek :D wahh best nya cp dapat anak buah baru >.< saya tak merasa lagik jadi aunty.. :) selamat berhari raya bersama keluarga ya cp :)

Etong said...

oiii saya pun tau bha mana kg pimping hahaha

c genk bah ne said...

memang aku tau sgt nama kampung tu hahaha

iMBobo said...

meriahnya beraya dikampung :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Phat: hihi.. oke takpe, mmg la kampung cp nih kat pndalaman bawah, zon 9 lagi.. mmg susa nak jumpa..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Queen F: nanti raya la datang pi sini.. hehe.. iya, jadi aunty dr kicik lg.. ank buah paling besar muda 1 thn jak dr cp.. huhu.. tu la salu kana buli durang.. =P

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong: tambirang la ko sana!.. pigi pun setaun skali..hahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: opkos.. ko kan tggl sbalah rumah ketua kg.. hahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@iMBobo: hihi.. a'ah..:) sgt meriah! :)

N A T A S Y A ツ said...

thank sbb tag sya :D

best la akak, naik kereta tebang ek ? :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...