MARI BERAYA bersama genkcorner


Photobucket

SAYA support BFF saya!! ceh tetiba angin monsun tropika gua datang..
hahahaha..

genk, membuat kui ko??? rajin eh.. aku ani main tunjuk saja.. inda bekarih tah ku lai lai..

oke, kalau tak paham abaikan..=..=

Syarat
Follow genk.. suda ku mollow ko.. batah lagi.. ko pikir aku plang tu mula mula memollow.. padahal.. =..=

buat entri bertajuk MARI BERAYA.. aku nganya pandai pandai menaruh bersama genkcorner.. hahaha

Tampat kat raya.. typo ko atu lai... TAMPAL jamu tu kan..
ani ah kad raya nya atu..

mun kamu inda link, belangau blog kamu inda kana aga.. hahaha

blog ku ani nada menyediakan pa pa, mun kamu beraya kemari, aing sajuk sama tumpi saja nih ke hidangkan.. hahahaha..

bha.. join arr.. jan plang kamu inda join.. ada ni ku acut sorang sorang..

nota lutut: siapa yang tidak memahami BAHASA di atas angkat tangan tinggi tinggi sampai atap!!!
hahaha


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

Cik Siti Aziz said...

cett mmg x fham

c genk bah ne said...

atuya,,kluar bahasa brunei,,
awu membuat kui ku lai,,labih sudah 10 janis..tpksa tah ko rasai semua tu karang..hahaha..

adeh kalagi tah jua,,,aing sajuk sama tumpi lagi tu..tapi tumpi cacap sma susu nyaman tu eh

aenn zali said...

ape la yg dicakapkan tuu .
hehe . berbelit lidah bace .
ape pun tak paham . hehe :)

muz said...

atuya keluar tah ia kurapak brunei...haha

pasaan mu marati kan orang di blog ne kurapak mu atu...hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: hahaha.. jan padul.. inda bebajit bah la, pa inda aing sajuk sama tumpi tah nganya.. haha

Cik Purple Pinkypuff said...

@Cik Siti Aziz: hahahaha..:P

Cik Purple Pinkypuff said...

@aenn zali: hahaha... bahasa melayu brunei di sabah mcm tu la adek..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@muz: nah, apa bulih buat mun ia inda merati.. awu kan seja ta bha.. hahaha tp ko merati bha kan?

aten qylah said...

aten dtg singgah,


Jemput dtg beraya

Noriko Miyosyi Aizawa said...

mai sini, mai sini...

kad raye ade
duit raye ade
kuih raye pon ade...

singgah dari segmen mari beraye :
http://loolypopstrawberrydengancoklat.blogspot.com/2011/08/mari-beraya.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...