Blog CP Dah Ada OPENING NOTE!


Photobucket

entri pendek..:)

cp buat entri nih sebab nak ucapkan thanks kepada adek YANA KITKAT sebab sudi buatkan cp opening note secara percuma! memula tak tau ape tuh opening note, tp bila dah masuk blog adek cute tuh, baru cp paham.. :)

ndak tau pa tuh opening note?? yang ini bah..:)


nah jadi kalau kamurang jelez sama cp punya nih.. kamu tempah la sama yana k..:) KLIK SINI untuk tempah.. pi la bha blog dia skali.. folow ka.. terpulang sama kamurang.. :) klik jak mana2 nama yana, suma tuh bawa kamu pi link dia terus. :) 

thanks again YANA! :) gracias! khamsahamnida! xiexie! :)

nota lutut: nda sangka bole jadi 2 org yg terpantas bah.. ^_^








❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

echaRierie said...

cewahhh..tu dia..opening note dia..hehe..cantik !

Etong said...

bekeluaran habis bha dia bhahhaaaa hhaha

CIK PARO! said...

wah..
dah advance la..

L said...

sy syg awak?
http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/kasih-sayang.html

YANA PINKY said...

HAHA , okeyy ..

my pleasure lah :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@echaRierie: masyeh2..:P nti aku blnja ko iskrim kacang k.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong: hahaha.. ko nih, macam nda biasa bha.. haha:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@CIK PARO!: a'ah.. rezeki.. hehehe :D

zuneta said...

wah..mmg jeles ni....

Abang Stalker said...

blog artis yg cute mmg kne ada opening notes. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abang Stalker:haha.. sengal..artis la sgt..:P abg bru la retiss... hihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@zuneta: jgn jelez2.. tempah kat adek yana.. hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...