Segmen CP | Jelajah Anak Malaysia 2011 DITUTUP

Photobucket

fuh.. penat weh dari bazar tadi.. hari nih cp pegi bazar Beaufort, beli Kuih Muih, Nasi Ayam, Nasi Lemak, Rojak Cucur, Murtabak Jawa dan keropok jagung..:p
Pastu tadi masa cp drive otw nak balek umah, jumpe lak YB Daerah Membakut, YB Datuk Hj Ariffin Hj Arif mase kat jambatan.. 

Dia angkat tangan weh.. hihi.. ceceh..:p CP pon angkat tgn la balek..;p tp dia kat dalam kete la time tuh.. Nak balek KK kot.. bukan pegi mancing ke hape kat jambatan tuh..:D (heran jugak kalau YB mancing kat jmbtn bulan posa mcm nih..=_=')
 FYI, kalau nak pegi kampung kita org, korang kena naek jambatan Kampung Brunei.. Nak tau pasal Kg, Brunei tanye genk.. Ismail Faruqi dia tinggal kat situ.. hahahaha..:D

Okeh2.. lelebih lak mukkadimah cp nih..=='

Akhirnya CP berjaya mengumpulkan 31 orang peserta! hihihhi..:D
dalam masa 5 hari la kot..:D tp takpe, percubaan yg baik la nih kan??:D

untuk cek nama peserta boleh KLIK SINI

dengan ini cp TUTUP habes segmen nih! :D

lain kali cp buat lagi k.. tu pun kalau hade yg nak join la..:D

mungkin setat esok cp akan promot blog korang.. tp tak janji eh.. mungkin esok mungkin lusa, tgk bila cp betol betol free..

Pape pon cp ucpkan ribuan timer kaseh kepada yg join, yg support cp ... timer kaseh banyak banyak..:D






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

H.J said...

lorh..tak tahu pom..tak sempat join da..hak3

Cik Purple Pinkypuff said...

@H.J: takpe, blh join segmen lain lg yer..:D

c genk bah ne said...

aduiyai...temasuk pula ismail faruqi versi aku,,,hahaha..weii mahal tu kg brunei tu..hahaha,,

Etong said...

aaahhhhh ni lah tu datuk..kwn bapa ku tuu..hehehee

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: hahahaha..anda lebih mgetahui..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong: uiseh.. yb ni kwn bapakmu nih.. tp pacik ku jua bha nih.. rumanya jauh ni dr aku, aku dkt2 kg. brunei jgk..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...