Maaf GENK saya buat anda terasa!


Photobucket

hi korang... dah baca ker luahan hati genk kat cp??? 
tak sangka persahabatan yg telah lama terjalin jadi sampai macam nih..



hal tuh bermula bila sesetengah blogger salah paham tentang siapa sebenarnya admin GENKCORNER.
sememangnya sebelum nih cp dah gitau kat mostly entri atau segmen yg cp memang pernah join bahawa cp memang pernah jadi admin kedua di genkcorner dan nama 'CIK PURPLE' juga wujud disebabkan hal itu..

tapi kini bila cp suda mula mengendalikan blog sendiri, cp sudah ada littlequeenstory yang terbengkalai setahun yg lalu.. dan kini genkcorner maju disebabkan titik peluh genk.. ini bermakna genk merupakan admin tetap dan utama bukan cp.. cp tegaskan cp bukan lg admin tetap genkcorner. cuma terkadang, bila genk berada di luar liputan, cp mengendalikan sementara.. Namun, dek kerana hal itu.. genk terasa hati bila masih ada blogger yg menganggap cp sebagai admin..

utk lebih kepastian, korang terjah entri genk DISINI.

nota lutut: sila pastikan korang baca entri genkcorner sebelum komen apa2 di entri ini!





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

17 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

sa sudah baca jd sa boleh komen dah kan..hahah

Miss Nadya said...

he..nad pon dah baca entry genk..ramai ke yg salah faham ea??herran..

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne:monggu monggu.. (silakan dlm bhasa jawa..haha)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Miss Nadya: tak ramai tp ade la 2-3 org yunk..hehehe

sergeant keroro said...

dah tahu :P

CIK PARO! said...

oo begitu rupanyer..

MerLe said...

hehe..dah bc yg genk..terbaek~ tp hal mcm ni pn ada yg jd isu kn.. genk ngn cp jgn gduh btul2 tau...

c genk bah ne said...

@Miss Nadya: tak lah ramai yg salah fhm,,tp walaupun tak ramai kena gak beritahu..tkut makin ramai yg salah fhm..

Etong said...

hehehe mana buli gaduh2 niii.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@sergeant keroro: bagusla kalau dah tau.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@CIK PARO!: iya cik paro.. gitu la hehehe..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@MerLe: hikhikhik.. takda la isu sgt cuma nak kasi penjelasan jer.. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong: awu bha lai.. nda kmi bekelai nih..:P

cik wanie Lovela (CWL) said...

chilx3

c genk bah ne said...

@MerLe: tak lah jdi isu hangat..cuma beri penjelasan je..sbb ada yg masih kompius

c genk bah ne said...

@Etong: nda jua kami gaduh banar2..pusing2 CP juga d jumpa d kg ne..

Cik Purple Pinkypuff said...

@cik wanie Lovela (CWL): yup.. thanks dear.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...