Penjelajahan Bermula - Promote Blog #10


Photobucket

yeay!! promosi blog yang terakhir!! yahoo.. feewwhhh!! dapat jugak habiskan promosi nih! :)




kami bangga menjadi ANAK MALAYSIA kerana...
Negara Malaysia adalah negara yang aman. Negara ni jugak mengamalkan demokrasi yang baik. Malaysia negara ISLAM. Malaysia negara majmuk dan bersatu-padu. Dan paling penting, kami berlima lahir di Malaysia. Malaysia tanah tumpah darah kami. KAMI ANAK MALAYSIA!
next.. blog ini takde header.. tp takpe.. cp kasi link keh..:)


saya berbangga menjadi ANAK MALAYSIA kerana.....
Ruby bersyukur negara kita aman wlu skrg tgh da pergolakan politik yg dasyat kat Malaysia...hanya kat negara kita yg seaman nie...semoga keamanan negara kita berkekalan...Malaysia rakyatnya majmuk...da mcm2 perayaan..kita boleyh tmpang sekaki asal x langgar syariat kn..
RUBY MMG BANGGA N BERSYUKUR DILAHIRKAN D MALAYSIAN MENJADI ANAK MALAYSIA!!!!

seterusnya yg laaaasssssstttt sekali!!!





saya berbangga menjadi ANAK MALAYSIA kerana ada harimau malaya ! aummmmmmm!
hee :p .. dan myna xley lupa kejadian yang berlaku kat stadium bukit jalil time malaysia vs singapura. time nyanyi lagu NEGARAKU.. sejarah tercipta ! paling kuat ! bangga ! :) i was there .tehee. MALAYSIA negara aman dan makmur ! . xde perang-perang. MALAYSIA ada 3 kaum terbesar ! MELAYU,CINA,INDIA. dan kita hidup bahagia !

 alhamdulillah!! dah pun sampai ke penghujung.. hehehe.. harap semua bergembiradan berpuas hati la ya.. nih first time cp buat promot2 nih.. salah dan silap harap di maafkan.. hehe
kalau ada masa nanti cp buat lagi keh! :)

cuma cp nak review sikit selama penjelejahan cp kat blog2 mereka yg comel nih..:)

mostly disable right click.. memang susa kita nak curi header dorang tuk di promot.. haha.. tapi semua memberikan kerjasama yg baik! di kesempatan ini cp mengucapkan selamat menyambut bulan kemerdekaan untuk semua rakyat Malaysia! :)

nota lutut: rasa sedih la pulak.. :'(

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

einz miszmessy said...

einz tag cp kat...
http://einzmiszmessyartwork.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html
jom join~

einz miszmessy said...

cp smart la....katun tuh~shukenye~

Cik Purple Pinkypuff said...

@einz miszmessy: katun yg mna einz??

Lavender Lassie Roses said...

Cik Purple.. saya ade tag awk kat sini..t tengok yer..
http://lassierose.blogspot.com/2011/08/saya-mahu-duit-syiling-malaysia-siri.html

Nor Fadila Rosli said...

done follow u back dear..:)

H.J said...

iras2 promosi jualan gudang ke?aha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...