THANKS kepada yg sudi kasi freebies doodle


Photobucket

cp nak ucapkan terima kasih kepada semua yg kasi freebies doodle.. :)

pertama MISH APPLE

http://beehac.blogspot.com/2011/08/freebies-doodle-hijau.html

pastu jumpa lg kat blog CIK DIL



pastu di jemput sendiri oleh tuan blog incik APIT



dan last dr cik nisa yg comel, 

hihi.. cp dapat doodle nih sebab ikut segmen dia.. :)

BTW, semua doodle sangat comel! comel sangat sangat..!! hihi.. semua korang hebak hebak belaka la.. memang cp tak boleh buat mcm doodle kome sumer.. :) ikutkan hati nak banyak banyak lg.. *tamak halobe nih.. :P sebab cp dah jd pengumpul doodle..hihi 
terima kasih daun keladi.. :) kalau ada, jgn lupa kasi tau cp lagi..hihi.. halalkan ya cp amik doodle doodle nih.. :)

PERHATIAN kepada sahabat yg lain.. korang dilarang ambik dari blog sya sebab ini bukan hak milik saya, saya ada kasi link utk setiap doodle, so kalau kamu mau, pigi mintak sama tuan dia sendiri k.. kan? :) harap kamu paham..





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

syarifah nor hazirah said...

terima kasih cp..
hihi..
comel2 semua doodle..

Mish Apple said...

atas sekali!! #shyshycat

cik Dil said...

thankss yayangg^^

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Comelnya semua doodles-2 kat sini <3

Fadzmie Mohamad said...

Haha. Trend ramai blogger ni buat doodle. CP nda mau test buat ka? :p

echaRierie said...

acecece..dpt freebies bha..hehe
btw daling tag ko

http://echa-love-to-win-bha.blogspot.com/2011/08/duit-raya-giveaway-adanyakauuntukku.html

Cik Purple Pinkypuff said...

@Fadzmie Mohamad: suda test.. tp ndak pndai buat secomel mereka..hihi

Abang Stalker said...

abg x de pun org nk bg dodol..;( bt sdri x brp nk comel.

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abang Stalker: alaaa.. jgn sesedih.. cp pon x brp pandai buat dodol boy, klu tak, ley wat tuk abg.. :)

Gen2Merah said...

saya suka doodle yang purple tu.. comey

berkunjung dari blog cik Lulu Caldina..
followed u .. salam ukhuwah

Ikhlas
~GenMerah~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...