Segmen BLOGLIST RAYA cik purple DITUTUP | Freebies Dah SIAP!!






Photobucket

oke oke, SEGMEN pun dah tutup.. semua yg join ada 32 orang.. :)
Nak cek nama korang KELIK SINI laju laju!! hihi

fewwwhhh~~ dah siap.. hehehe.. walaupun tak seberapa, harap korang suka la ya!
oke oke .. tanak buang masa la.. hihi
kalau korang nak, cuma sertakan URL entri bloglist yg korang dah buat kat komen entri nih.. Tapi Freebies yg nih cp sediakan hanya utk mereka yg tersenarai dalam bloglist RAYA cp (Senarai DISINI) yg tak sempat join jangan sesedih.. CP ada jugak sediakan freebies doodle raya dan e-card kat SINI

1.

 Photobucket

2.

3.

  
4.

5.

Harap korang suka e-card nih..:) cp tak pandai nak buat comel comel.. simple jer..:) amik jer mana mana.. tak kisah.. tapi kalau nak amik, jgn lupe sertakan

1. No E-card (nak tau mana satu yg jadik pebret korang..hihi)
2. URL entri BLOGLIST RAYA cik purple
(senarai DISINI)
Di Ruang Komen Entri Ini

Harap korang suka! :)




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

23 CP's Bestfriend(s):

Marina said...

selamat hari rayer!

Miss Nadya said...

selamat hari raya..ala..nad baru nak juin..:)

Anis Athia said...

anis ambik no 2

http://anisempoi.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

Cik Purple Pinkypuff said...

slamat hari raya korang! :)

@nad: alaa.. takpe.. nad tetap kat vip bloglist cp..hehehe

izni said...

kite amik nombo tiga !
(:

http://linochiaki.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

Payung Sutera said...

wahhh cntiknye...

sy nk no. 2..hehe..kiut miut la..

http://payungsuteraroom.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

tq cp...nnti wt segmen lg ye..lg gempak..

ShalleyaNna said...

yana amek no 3 k,,
like pink,,n now ngah lonely,,hehe,,so match gan yana,,http://shalleyanna-yana.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple.html

aqilahmad said...

assalam sis cp..

aqilah nak --> no 1..
suka sngat kat ayatnyee..
hehe..

salam lebaran yee >_<

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Err.. amk 2 bley? Da amk p0n.. Hihihi...
http://namasayasiti-missct.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

My Name is Mar said...

No. 5!

mr.dinie said...

bak no 2..
http://akupunyapasallar.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html
lpas 2 nk buat pe.??heee

Afriana Simpsonizer' said...

num 3 tuw comey :D

iMBobo said...

iMBobo suka no 5 :)

http://imbobome.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

Cik Rose Cute said...

Akak nak yang no 2...

http://hairulizacontestga.blogspot.com/

Lin Azlina said...

saya dah follow dan masukkan dalam list saya...
sori lmbat respond..xonline malam tadi

http://www.linazlina.com/2011/08/jom-join-bloglist-aidilfitri-ben.html

thanks

asiah_najihah said...

asiah ambik no 2 jugee..


http://jieha89.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

::NureeN:: said...

slamat hari raya CP..

nureen ambik no 4 yerr...
mlm raya baru nureen publishkan sila terjah nanti yerr

Izzati Alina said...

nak yg no 3... hehehehe...

http://izzatialina.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

◕‿◕ Cikinas Rawr ◕‿◕ said...

Nnti Ciki Ambik :) Thanx

A y e s h a Ramlee said...

selamat hari raya kat friend list... dan kat korang gak yang baca msj aku ni... hope semuanya bergembira... hati2 di perjalanan... tahun ini beraya di kg suami.. KL.. KG ke? eammmmmmmmm :) apepun wajib ceria ;)

A y e s h a Ramlee said...

lupO lak ha, asyik bebel yO kan.. jadi din pilih yang nO 5, cz cam kOnO jO ngan den yg ala2 ni kan, lagi2 nama den tersenarai kek nO 5... isssh 5 ni kan, memg tau.. jatuhkan semangat mak nak raya je, heheh tp klu tahOn dOpan adO laie, sah den pilih nO 2, cOriO jO.. balik kg dapek gak duit rayO... chillll.. hik3

link den : http://ayesharamlee.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

cik aida said...

hohohohoh....AIDA MBEK NUM 2...COZ TOMEY SANGAT2..HUHUUHUU

http://sesukaida.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

◕‿◕ Cikinas Rawr ◕‿◕ said...

Ciki Ambik No3 .. Maceh

http://inassyuhaidah-mystory.blogspot.com/2011/08/segmen-bloglist-raya-cik-purple-2011.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...