Mari Kita Mendoakan Kesembuhan Adek Dania Emelda Aqasha


Photobucket

update: adek Dania Emelda Aqasha Telah Kembali Ke Rahmatullah pada pukul 3.19ptg tadi.
Mari sama sama kita sedekahkan AL FATIHAH dan ucapan takziah dari cp buat keluarga.. Harap tabah menempuh dugaan ini.. 

Tadi cp blogwalking dan nampak lak entri http://dvillahati.blogspot.com/2011/08/yaallah-ku-mohon-agar-dania-emelda.html

masa baca memang tertarik nak baca sendiri kat blog ibu kepada adek Dania.. sebagai seorang perempuan, saya juga ada naluri keibuaan walaupun saya belum menjadi seorang ibu.. 




dari apa yg cp baca dari blog sis R LEEN, adek dania diagnose penyakit leukimia pada 12 februari lalu.. hmmm memang dah lama la kan.. tapi sekarang dah cycle yg ke 3, which mean tinggal tiga minggu jer lagi untuk menghabiskan cycle nih. 

tapi pada 9 ogos yg lalu, Tuhan menguji kak rleen sekali lagi. Dania mendapat diarrhea,(kerap membuang air besar) dan kini sedang dirawat di HSI. perggghhh kalau kita yg besar nih pun dah menangis nangis kalau kena, ini kan lagi adek kecik yg baru berumur 2 tahun lebih..

untuk cerita lebih lanjut KLIK SINI 




Hati Ibu mana yg tidak luluh melihat anak sekecil ini dalam keadaan seperti ini..Ya Allah.. Sesungguhnya Allah itu Maha Besar, maha Mengetahui. Tapi InsyaAllah, sesungguhnya Allah itu maha berkuasa.. Di bulan yang Mulia ini, Mari kita sama sama mendoakan semoga adek dania cepat sembuh dan membesar dengan sihat.. Amin..

untuk cerita lebih lanjut KLIK SINI

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

Rozita said...

salam, baru dapat khabar yang anak kecil dah menyahut seruan ilahi... al fatihah..

CIK PARO! said...

Ya allah..
dah intubate dah..
ECG pun ada..
BP reading..
semoga adik cepat sihat..

amiey lee said...

Hi Dear,

sama2 la kita doakan semoga adik dania segera sembuh ye..aminnnn

Cik Purple Pinkypuff said...

@Rozita: Ya Allah.. kesiannya kak.. :( inalillahiwainalillahirajiun..

aimi adilah said...

inalillahiwainalillahirajiun..

bru je bce sal arwah adek ni tgs ari td... :(

R LEeN said...

terima kasih semua.....
:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...