tekejut! tengok UV 500 ++ sehari.

Photobucket

(mood indonesia)

haloo temen temen! hari nih guwe senang banget! hehehe.. guwe gak sangka kok, selama guwe lg blogging, guwe akan mencapai UV sebanyak itu.. selalu guwe cuma dpt 100 - 200 UV sahaja per hari.. gak pernah lebih, tp sering kurang ya temen temen..hehehe

iya guwe tau, memang gak sehebat mana, tapi ya, cukup la buat blogger baru mcm guwe ini..:)

guwe senang banget dan makin semangat dong mau terus berblog..!

yuk, kita lihat! :D


gimana?? keren kan temen temen??? keren la buat guwe yg bari setahun jagung ini..

even sehari aja, gue senang kok.. gak taw bila lg guwe bisa dapet UV ramai gitu..

apa pun, guwe akan terus semangat dan berjuang tuk dapatin UV begitu setiap hari! 

doa in guwe ya!

trima kasi..:D

sekian, berita dari emba pepel.. utk Astro Bintang..:p

*semua ayat di atas tidak bertujuan menghina mana mana pihak..:) hanya suka suka sahaja. salah dan silap tatabahasa harap dimaafkan*






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

22 CP's Bestfriend(s):

khairul akmal azman said...

alhamdulilah..tahniah cp..
keep blogging aw!

azrijohan said...

fuhhh,banyak tu
macam mane dapat bnyak gitu ek?
share2

asamasin said...

mantap2... :D

♥CiK DuYuNG [Ca]♥ said...

bestnyer..bila la ca nak dpt gitu..xdpt mengaktifkan diri selalu depan lappy la... :(

Zura said...

pd date tue mmg ramai UV blogger tinggi...

echaRierie said...

wahh..hebat ! hehe

SyUhAdA said...

thniah CP..

selendang merah said...

hehehe..comel gak lah lau cakap indon...^_^. wah banyak nya cik puple dapat uv..selendang pon setiap hari dapat 100 jew sedih..huaaaaaaaaaaa..:)

Nur syuhada asyiqin said...

tahniah ye cik purple.
banyak tuu :)

sergeant keroro said...

tahniah!! XD

Cik Purple Pinkypuff said...

@khairul akmal azman: timer kaseh kay! :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@azrijohan: xde la byk, mst blog awak lg byk.. hihihi..:D ermm insyaAllah, kalau maintain 500 ke atas bru la cp share tips eh.. kena rajin BW plg penting! :]

Cik Purple Pinkypuff said...

@asamasin: hehehe..biase jer..:]

Cik Purple Pinkypuff said...

@♥CiK DuYuNG [Ca]♥: xpe ca, bila ca dpt pluang dpn lappy, gunakan pluang tuh sehabis mungkin..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Zura: yeke?? Alhamdulillah kalo camtuh..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@echaRierie: besa2 jak daling..:D malu sa ko nih..:p

Cik Purple Pinkypuff said...

@SyUhAdA: thanks syu! :]

Cik Purple Pinkypuff said...

@selendang merah: hahaha.. in mood kan.. klu tak, mmg bt entri pendek jer..:D laaa. jgn sesedih..:D nti bole gak tuh.. cayala..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nur syuhada asyiqin:hikhikhik..thanks yunk..:]

Cik Purple Pinkypuff said...

@sergeant keroro: segan la.. keroro lg tggi uv..:D nyway thanks! :D

Abang Stalker said...

alhamdulillah..artis tu!hahaha ;)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abang Stalker: Alhamdulillah.. mnade cp retis! sekali jer dpt uv cenggitu..:p msh x leh lawan abg punya uv lg la.. hehehehe..:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...