Betol! Saya Tak pandai Twitter!


Photobucket

haaaa.. mesti korang ketawa guling guling nih kan baca tajuk entri cp??? korang gelak guling guling sampai pening pon, tajuk tuh takkan berubah.. tak payah nak gosok mata ke hape.. saya memang tak pandai TWITTER, titik!



sebenarnya bukan tak nak belajar, masalahnya kan, cp rasa kat twitter nih artis jer menimbun.. jadik cp terkapai kapai nak cari kawan.. hahaha..:D 

cp bukan tak ade twitter, ada la.. ce klik SINI, cuma cp nih malas nak buat servey, testing itu ini kat twitter tuh.. tapi bila ke kiri pon citer sal twitter, kanan pun twitter, lelama hati teringin nak mengaktifkan twitter.. Lagi satuh sengal gua nak bukak banyak2 tab.. haha..
sebenarnya ape yg seronok kat twitter nih ha? ce korang citer sket??

haaaa... tp cp cube la ek, nak update twitter nih tiap hari mcm update facebook.. facebook cp dah guna sejak tahun 2009, memang la pro..=..=' lgpun mcm senang jer facebook dr twitter kan.. 

haaa.. korang tolong la cp eh.. kepada yg ade twitter tuh, meh kempen reramai follow cp kat twitter.. ade gak teman nak tweet ke hape name dier tuh?? korang kalau ade tuto macam mana nak guna twitter, link arr kat  cp eh? :) hahaha.. jakun bha.. ndak pandai guna tuh burung burung punya lambang tuh.. haha :P

KLIK JER SINI kalau nak folow, tak pun ade kan button kat tepi nih <<<< boleh lah kelik.. :)
cp tunggu korang eh! :)

daaa!! :)

p/s: laaaa.. entri promo rupanya..==' sengal makkk~~~



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

Cik Bell said...

bell pun xpndai main twitter la cp. T_T

msredcheesecake said...

best twitter ni...mcam sms je kalau layang ngan hp...tak mahal kalau langgan broadband hp...

::NureeN:: said...

salam
tahniah.. mohon check cini yerr

http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/08/akhirnya-kuaq-jugak-keputusannyerrr.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...