Segmen Kancil8349 : Pengalaman Korang Semasa Dan Selepas Solat Terawih

Photobucket


na join kelik banner k..

okeh, kalau sebut jak terawih.. benda pertama yg teringat mesti hilang slipar.. muahahahahhaha

tepaksa tapuk(sembunyi) slipar bagus2 bha spaya nda tetukar sama urang lain..

hehehehehe.. pastu pernah dulu2 masa kicik2 1st time pi terawih ikut macik, sama sepupu sepupu semua.. memang best la.. tapi time tu cp memang belum pandai pi terawih kan, umur ndak silap 8 atau 9 tahun masa tuh..:D 

ada ka patut kain telekung tuh tebuka masa cp rukuk.. belum pandai ikat telekung.. slalu mama kasi pakai telekung yg sedia ada getah kainnya..(sampai skrg guna telekung mcm nih) ini pakai telekung sepupu.. jadi ampai2(errr tak tau mo translate dlm BM pekataan nih) la kan tu kain.. 
hahahahaha..

punya malu tahap gaban..:D tapi mana ada urang perasan suma kusyuk sembayang, cuma time budak budak kan.. sensitif.. sepupu pun yg sebaya cp kasi ketawa..durang bkn smbyg betul2.. jadi cp menangis la disitu..  lepas tuh memang cp nda mo ikut lagi durang macik pi terawih.. hahahaha..:D

tapi tu ceta belasan tahun lalu..:D memang jadi kenangan seja la..:p

Kalau kamurang ada citer lagi best, jom la join segmen nih k! :D

Tarikh tutupnya, 3hb Ogos 2011, 10 malam.

Jom join segmen cp sempena bulan kemerdekaan KLIK DISINI


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

Nama aku FARAHA! said...

cik paro penh gak jadi camtu..malu gile kan..

Cik Purple Pinkypuff said...

@Nama aku FARAHA!: hahahaha.. masa kecik ker dah beso2 nih?? mmg malu sgt kan! :D

ayanuts said...

moreh plg best..he..he..

Kancil 8349 said...

terima kasih CP kerana sudi join segmen kancil...

AMPAI2 : membiarkan barang di atas lantai

zaman kanak2lah yang paling banyak kenangan...sebab time tu kita masih banyak belajar...

Abang Stalker said...

hahaha..bab kasut hlg,tertukar la tu sume mmg selalu jd. :D


siap ada org terkentut masa rukuk.hahahaha

Cik Purple Pinkypuff said...

@ayanuts: a'ah tp kat tmpt cp pggl bkn moreh, kte org pggl menuruni..:D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Kancil 8349: sesama..hehehe..:D betol2..:]

Cik Purple Pinkypuff said...

@Abang Stalker: hahahha.. eh? jgn2 abg kot yg kentut time rukuk??hahaa

Kancil 8349 said...

Salam,
Senarai segmen Kancil dah siap..jom terjah mereka yang lain...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/segmen-kancil-8349-pengalaman-korang.html

elnino moona said...

andu ba..kesian.. kena kasi ketawa lg tuh.. nda pa..kenangan semuanya kan..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...