Penjelajahan Bermula - Promote Blog #2

Hai korang! Hari nih mood dah oke ! gara gara kes semalam, promote blog #1 suam suam kuku jew cp buat..:D
cp mntak maaf ek.. :) mmg down semalam pasal kes doodle dicilok tuh..:) tp dah settle, Alhamdulillah..

okeh.. jom kita teruskan lagi penjelajahan kita ke 3 blog yg bertuah hari ini! :)



hehehe.. nih peminat setia cp nih.. hahaha.. cik siti sayang..:D blog dia comel aww! pinky gitew..:D
tp sayang, dia dah berpunya..:D jadi kpd lelaki2 yg ternganga mulut nengok dier, maaf la ye, anda terlambat.. hahaha.


saya bangga menjadi ANAK MALAYSIA kerana . . . 

Malaysia Negara Aman Dan Damai..
Rakyat hidup merdeka sejak tahun 1957..
Malaysia juga negara kelahiran MissCt..

"Tempat jatuh lagi dikenang,
inikan pula tempat lahir.."

okeh seterusnya kita husha pulak akak manis nih.. rasanya sume orang kenal dier nih kan??? peminat chelsea tegar, dan paling cun! :)




Lulu bangga menjadi anak malaysia, kerana malaysia aman tenteram, disamping hidup dalam budaya yang berbilang kaum, adat dan agama...
Disamping itu rakyat bebas bersuara, buktinya, bebas berblog, kan??
Lulu juga bangga menjadi anak malaysia, kerana seluruh keluarga lulu dilahirkan dimalaysia, dan insya-Allah akan dapat berkembang lagi dimasa akan datang dengan selamatnya..ngee..

dan yang last utk hari nih..:)
 blog dia comel loteh sgt! jeles cp nengok taw! :D nak request edit blog bole tak?:p



kalau korang nak baca slogan blog nih, korang kena terjah k.. sebab cp takleh copy.. mungkin disable highlight kowt?? hehehe..

jangan lupa terjah mereka taw!! :D

Have a nice day!:)




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

kotak bulat said...

mk terjah ni.. :)

H.J said...

lengkap je review dia..aha

ArulchelseA said...

skang terjah2 ek cp..kih kih kih

afriana razman said...

thanks yee CP =)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Pemnat stia tawwww....
Hihihihi.....
tQ3.. Nah hadiah.. Muahhh...!! :)

Niena Pengembara Ilahi said...

lama xsinggah sini.. apa khabar, sihat ke :D


SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN.. :D

CintaZulaikha said...

thanks follow akak~~

Cik Purple Pinkypuff said...

@Niena Pengembara Ilahi: sihat Alhamdulillah..:]

Kancil 8349 said...

http://kancil8349.blogspot.com/2011/08/punca-traffik-kancil-8349-minggu.html

Lulu Caldina said...

terbaek :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...