Orang Nak Beraya, Aku Nak Pindah..


Photobucket

Sedih oo.. orang esok happy nak gi beraya, balik kampung, cp pulak berpindah.. barang barang cp bukan sikit, satu lori tak cukup eh..
pening kepala cp kemas dari malam tadi lagi..

time kemas kemas tuh, jumpa la journal lama kat sekolah dulu. satu yang tingkatan 4 punya, satu lagi yg tingkatan 6 punya.. tp yang best kompem la yg tingkatan empat sebab masa tuh grammar tunggang langgang.. hehehe

pastu selongkar lagi, jumpa pulak baju baju lama.. separuh nak kasi sedekah la kot. separuh lagi yang masih muat, cp simpan..

tak tau macam mana, jumpa la pulak baju mantan pacar cp dolu dolu.. haha.. dulu baju tuh cp mintak kat dier.. konon nak buat kenangan, pergghhh kenangan ape, lepas dapat baju tuh, kita orang break off..
cp pun tak tau, nak simpan ker nak kasi kat orang..

memang beberapa hari nih, hari yang sungguh memenatkan.. bukan senang nak pindah rupanya..
tapi apa boleh buat, cp harus gak pindah sebelum raya..

korang pun mesti tengah sibuk kemas rumah kan sekarang?? :)
bha, apa lagi.. kemas la.. hehehe.. 

okbai! nak pergi mengemas lagi nih~~

nota lutut: cp pindah bilik jer.. haha.. dulu bilik kat bawah, tapi adek dah take over, cp pindah kat bilik atas.. haha ...:P


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

khairul akmal azman said...

rumah da 2 tingkat tue..
hehe

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Erk, pindah blk rpenye.. Ceh.. Hehe... :p

Miss Nadya said...

cp nak pindah mana?

mr.dinie said...

slamat berpindah..haha..=D

Etong said...

duii. ingtkan ia kan pindah kemanaa hhaa

A Little Girl said...

lha , igt nak pindah rumah . aisehh

Anis Athia said...

alahai, ingat nak pindah ke mana lah raye2 ni..selamat hari raya cp ^_^

Rudy Haziq said...

laa ingatkan pindah rumah,,rupenye pindah bilik je =,="

CIK PARO! said...

ingtkan pindah rumh..
cehh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...