Meriahnya Raya | PART 1 (Ziarah Pusara Datuk dan Nenek )


Photobucket

Dah lama tak update belog.. hihi.. kamurang rindu ka nih sama cp?? siapa rindu cp kasi dia ampau(duet raya).. hehehe

Raya tahun nih memang best sebab sista sista dan brader turun kampung sini tahun nih.. hehehe

memang kebiasaan la kan, lepas solat aidilfitri, mesti kita pergi melawat pusara. Cp mesti pi tiap tahun kalau tiada aral melintang sebab time tuh la konon mau jumpa kawan kawan satu kampung.. :)

cuma tahun nih beza sikit sebab cuaca tahun nih hujan bha, kalau tahun lalu lalu memang elok jak cuaca.. tahun suda la hujan, dan macam biasa, jem lagi.. memang menguji kesabaran.. 2 jam tersadai di dalam kereta..
hahaha~~

oke oke, sempat la juga cp snap beberapa keping gambar masa kami ramai ramai melawat pusara datuk dan nenek kami.. Nama arwah datuk cp, Allahyarham Moin bin Awangku Jaffar, Nama arwah nenek pulak Allahyarhamah Dayang Anak binti Awang Patra. 

 berkumpul di pusara datuk dan nenda .. 

 my sista sempat pose lagi.. yg tu baju puteh, her husband.. :) pandai tak cp amek pix?? hehe:P

 another family members..

me and my niece Azureen (zureensukasushi)

dan lastly, gambar lelaki lelaki kachak sedunia..


my brada ngan my nephews semua..hihi.. so sweet~~ sempat jua cp ambil pix dorang time hujan gini..hehee~~ (ketawa bangga.. haha)

okbai! to be continue~~~ 











❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

yui ni aje x bergmbr byk pon.. =(

slmt hari raya cp..

CikHaniBhulat said...

hani xsempat pon melwat kubur atuk...sbb balik kedah...hurm, pe2 pon al fatihah =] salam aldilfitri ye

Etong said...

ya bhaa. ujan kuat kan frst day raya tu. kami ke kuburan raya kedua, inda ujan..hehehe

Zul Fattah said...

erm..slamat hari raya..
slah silap harap dimaafkan.

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

:) kt kubur pun sempat posing.haha

klu raya ramai2 adik beradik blk mmg best. :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@nuyui a.k.a miss NUSHA: selamat hari raya yui! :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@CikHaniBhulat: salam aidilfitri cik hani~~ :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong: tu la, ko tau basah bah baju.. tapi gara2 jem, kering baju trus dalam kreta.. haha

Cik Purple Pinkypuff said...

@Zul Fattah: salam aidilfitri awak.. :) maaf zahir dan batin.. hehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker): hahaha~~ iya abg.. byk lagi tapi segan mau uplod lagi.. haha.. a'ah tapi dua tahun sekali jak dorang balek.. :) ikut turn..hee~

sergeant keroro said...

tak banyak gambar, huhu T__T

Cik Purple Pinkypuff said...

@sergeant keroro : hahaha.. alaa takpe.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...