Anna Olson Bawakan CP cupcakes!

Photobucket

Hye Peeps!
semalam cp jumpa anna olson tau! punya cantik rupanya dia nih.. memang sebijik macam yang cp tengok kat AFC tuh..





Sebenarnya cp memang dah lama mau makan dia punya cake nih.. berhajat la nih kan.. jadi semalam masa cp jumpa beliau, cp berpeluang mintak dia punya recipe cake yg simple.. terutama cupcakes dan cheesecake..
Mungkin memang rezeki, masa tuh beliau memang sedang mengadakan satu kursus membuat cupcake! finally, i can eat her cupcakes! :D

tapi sayang, baru nak masuk kat mulut, tiba2, purrrppp~~ cupcake tuh jatuh sebab ada someone langgar cp..
cp apa lagi, mengamuk giler la kan! tiba-tiba pas cp mengamuk nih, dengar sora mak cp jerit,

"hoiii!! pagi dah nih, jangan nak mengigau sangat la!!! semalam tidur ndak baca doa nih.. tu la awal pagi pun mengigau.. bangun bangun.. "

hahahahahahahaha.. oke, saya mimpi jer rupanya.. :P

tapi oleh sebab keinginan saya utk makan cupcake Anna Olson Menyelubungi diri, saya gagahi hati, untuk membuat cupcakes dan cheesecake hari nih!

dan hasilnya..







mama tolong tabur manik urai utk  CHOCO CHEESECAKE.. :D






























hehehehehe.. ceh, sebenarnya kek nih tak la hebat mana.. cuma photographer tuh jer hebat.. hahaha.. angkat bakul sendiri la pulak.. :P cp saja kasi besar sebab etong suruh.. kan tong? hihi tp tu la, separuh terputus gambar nih.. btw kalau kamu mau tengok penuh, sila la klik gambar2 di atas yer.. :) ribuan terima kasih kepada genk sebab kasi resipi topping cheesecake dia sama cp.. :D

resipi utk cupcakes nih???? 

KLIK DISINI

nota cumils: hari nih last submit penyertaan tuk lucky draw CP.. nak join KLIK SINI k.. :)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

8 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

lawalah..buleh buka kadai lpas ne hahaha...

yg pling best genk pun tmasuk dlm ini entri hehehe..

so sapa mo resepi topping cheese yg simple boleh sms genk muhahahah


MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA


1 ORANG TUA BIAR TERUS BEKERJA,ORANG MUDA BIAR TERUS MENGANGGUR

2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

3.GAMBAR GIRLFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL

4.ENGKAU MEMANG CANTIK,TAPI CANTIK SEBAB……

c genk bah ne said...

mink nnti kita try rsepi chocolate truffle yg akui bg tau ari tu lg a..


psstt: jdi ka tu kursus buat kek yg kita isi borang ari tu??

MENARIK DI genkcorner.blogspot
JOM BACA


1 ORANG TUA BIAR TERUS BEKERJA,ORANG MUDA BIAR TERUS MENGANGGUR

2.MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

3.GAMBAR GIRLFRIEND AMIRUL HADI ZAINAL

4.ENGKAU MEMANG CANTIK,TAPI CANTIK SEBAB……

manmala said...

singgah2.
sedap kek tu, boleh ah bg resepi ni.
slalu lah berBLOGWALKING blog saya, saya kan BW balik blog awk. xlah sunyi tanpa pembaca.

bai'ah wafiyah said...

sedapnyer .. pink plak tu .. feel free visit and follow my blog ..

http://ceritasukadukasaya.blogspot.com/

Iz.Eusof (Abg Stalker) said...

pandainya CP bt kek. :) abg ni msk bole la,tp bt kek failed.nmpk sdp la..mst sdp kn?x dpt nk rs.kalah la anna olson.hahah

Cik Purple Pinkypuff said...

@Iz.Eusof (Abg Stalker): hihi..cp lak kalau masak failed..:D kalau masak yg simple2 tuh bole la.. :D hehehe.. cp pon tak tau sedap ke tak.. :P

Fiey AzwaNi said...

wohoaa ...
hebat !
comel ye kek tue.
syg la nak makan :)

khatgrafik said...

Wahhh.. terliur KG tgk.. nk wat jgk lah :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...