Update | Hadiah Untuk Bakal Pemenang Simple Lucky Daw Cik Purple

Photobucket

Alhamdulillah.. Semalam lepas pegi kursus kad hijau CIDB kat KK, cp sempat singgah kat CP.. =_=' sama jek nama.. hahaha.. oke, maksud cp ke Centre Point.. (nama manja dia pon CP gak..)

masa tuh jenjalan la kat sana, then jumpa la pulak cp punya ADDICTED TO.. hahaha.. Angry birds!! banyak giler.. sampai cp pun naik gila sebab tengok angry birds kat mana2.. +_+

jadi cp sempat la ambil satu biji angy bird yg kaler merah sebab cp memang suka yg tuh walaupun dia tak dapat laju macam angry bird wana hitam ataupun boleh jadi 3 sekali macam yang warna biru.. :) 




ceh, murah jer.. ehehe.. cp amik yg kecik nak gantung kad bag nti.. :)

okeh2.. intro yang sangat belebihan~~=_='

hahaha.. cp nak cakap pasal ape ye tadi?? Owwwhhh pasal hadiah kan??

oke oke, jangan la marah, cp ecxited nak cite sal angry birds.. 

oke, tanpa membuang masa.. cp akan tunjukkan hadiah kepada bakal pemenang SIMPLE LUCKY DRAW by CIK PURPLE ialah

/
/
/
/
/
/
/
/
Loading 32 %
/
/
/
/
/
/
/
/
Loading 52 %

/
/
/
/
/
/
/
Loading 68 %

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Loading 91 %

/
/
/
/
/
/
/
/
/
/
Loading 100 %



ngan



hahahahahaha~~ mantap kan??? amacam best tak hadiah nih?? hahahahaha.. :D Ade yang menyirap ker?? kot ade yang sentap, rasa nak pukul lappy, nak pecahkan screen?? hahaha~~ Silakan..
Elee baru test sikit dah mengamuk.. Sengal la korang nih.. haha

Nak TAHU hadiah SEBENAR? KLIK SINI

nota cumils: hadiah memang selipar jepon.. so korang redha je la yer.. hahaha.. :D


kepada yang tak join lagi, meh join lucky draw nih ramai ramai!! :) KLIK DISINI


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

comel2..

nak join!

SimplySeoul said...

hahaha berat selipar tu

Puan Kutu said...

semua hadiah selipar jepun,.hebat.hehe

yayath said...

alamakkk...rindu la nak lepak jalanjalan kat CP..hehe..

fiQ'Ra said...

sabar jelah... hihi =)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Menarik!! Harap2 sy menang.. Hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...