Kad Raya Buat Semua

Photobucket

~INI ENTRI EDISI GAM UHU (sehingga syawal terakhir)~

Sori uols.. tak dapat nak buat entri baru dalam beberapa hari nih.. raya dah nak dekat.. memang sibuk giler..
Btw, dah lama sediakan kad raya buat semua.. Cp nak kasi malam before raya, tapi tak tak sempat.. mungkin ini entri terakhir.. :)

harap korang sudi terima kad yang tak seberapa nih.. :)



harap korang sudi terima! :) Dikesempatan ini cp mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.. CP nak mintak maaf sekiranya ada entri yang mengguris hati korang, ataupun ayat ayat kasar yang buat korang ndak senang hati.. Semoga lebaran kali ini memberikan kita seribu sinar hidayah dan kebahagian.. :)

SALAM LEBARAN!! 

nota lutut, jangan maen mercun kang jadi macam nih.. (KLIK)






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

26 CP's Bestfriend(s):

yatie Awang said...

selamat hari raya dari kak yatie

sergeant keroro said...

selamat hari raya :)

jom join kempen jom beri duit raya, boleh check previous post ye :P

ArulchelseA said...

selamt hari raya..maaf zahir batin..

khairul akmal azman said...

cantiknye banner raye dia.

Izzaty Ishak said...

Selamat Hari Raya! :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@yatie Awang: salam aidilfitri kak.. :)

ZouL said...

selamat hari raya ye hehe

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

selamat hariraya:)

asamasin said...

selamat raya cp..nk duet raya! :D

nelly said...

selamat hari raya !!
:)

Etong said...

SELAMAT HARI RAYA PEPEEEEL. SALAH SILAP HARAP DI MAAPKAN. HARI RAYA KU TAUN ANI LAIN SAB KANAL NGN KAWU..BHA JAN LUPA MUN KU KE MEMBAKUT, KU AGA RUMAHMU!.


hahha ok saja kan kasi caps lock, supaya kau mmbca :)

Aku DaN SeSuAtU said...

salam aidilfitri
http://cheritasesuatu.blogspot.com/2011/08/kad-rayanak-tak.html

Cik Baju Kurung said...

selamat hari raya, CP ;)

IFA Athirah said...

selamat hari raya jugak!!! http://www.geekintherainbow.blogspot.com/

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

iMBobo said...

selamat hari raya juga.. :)

sharifdez said...

Selamat Hari Raya...


http://sharifdez.blogspot.com/2011/09/blogwalking-trafik-jatuh-menjunam.html

al_hakim said...

selamat hari raya!

sara E a.k.a ct said...

slmt ari raye jgakkk:)

cmne nak buat blog cmni erk?ade link x?nak bljar jgak..hee

Sarah Mohd Saleh said...

selamat lahh harii rayeeeee dikauuuu ;))

Anis Athia said...

cp, anis tag cp dalam entry ni

http://anisempoi.blogspot.com/2011/09/2-in-1-contest-by-yana.html

Santri T.P.I.N.I said...

wah...edisi gam UHU, nak pakai gam gajah pulakla...selamat hari raya

Cik Dya said...

selamat hari raya ...
CP dah email lum ek? dah tengok result kan?

http://www.cikdya.com/2011/08/keputusan-contest-saya-bertudung-saya.html

Cik Purple Pinkypuff said...

Thanks Semua!:) SALAM AIDILFITRI~~ :)

@Cik Dya: dah resent email tuh sis.. :) btw cp takleh masok blog akak,, ade mlware detected..T_T

Finaz Jaafar said...

selamat hari raya CP!!

sueMUNCET said...

hye..
suemuncet .buat contest lagi..
sila join kalau berminat..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/09/contest-bergaya-dengan-baju-rayaku-dari.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...