Freebies Friday 1 | Header

Photobucket

Sapa yg nak cp buatkan header?
  HANYA untuk Pengomen Pertama SAHAJA.

Siapa Cepat Dia Dapat!

SYARAT2:
1. follower Blog Cik Purple
2. tak banyak songeh
3. tak macam macam (nak tuka itu, tuka ini, design yg susah2. sy tak pro, harap maklum.. hahaha)
4. terima pendapat cp 
5.  header hanya boleh ubah sekali jer.
(dah nama pun free, trima je la.. hahahaha)

komen entri ini dan sertakan URL blog anda k.

HANYA UNTUK YANG PERTAMA SAHAJA!!

nota cumils: nak menang hadiah comel comel?? TEKAN SINI

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

Mish Apple said...

nak try boleh ?

adeq-yOe said...

http://adeq-yoe.blogspot.com/

pertama ke x ni? huhu

nurpiska said...

saye nak! :)

Afisyah syng Afiq said...

cp..nak heaader boleeh...saya pengomen pertama...buat jer header macam mana cp nak buat(kalau boleh)

nurpiska said...

http://cheesechocolatee.blogspot.com/

eyryn said...

cp ! ryn nakk laa. . huhuu. . plez3 :))

http://nurinassyahira.blogspot.com/

khairul akmal bin azman said...

cp mmg berbkt wat header blog aw..hihhih..

Cik Purple Pinkypuff said...

@khairul akmal bin azman: mana ade..hihihi

Mish Apple said...

saye bgi kt member ,Aina Dee . die add awk :) btw . thankyou ya . .

Cik Purple Pinkypuff said...

@Mish Apple: oke..welkem..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...