Nadia (Salam Untuk Kekasih) Memang Peramah! ^_^

Photobucket

salam satu Malaysia~ Sebelum tuh CP mau ucapkan selamat menyambut HARI MALAYSIA kepada seluruh rakyat MALAYSIA~

ok ok, now cerita tentang Nadia, Penyanyi yang popular dengan lagu Salam Untuk Kekasih tu.. Mesti korang kenal kan? CP jumpa dia taw! :)
ini gambar masa muda muda dulu~~ dan gambar di bawah adalah yg terkini..


nadia dan heliza
credit: google



tekan play untuk dengar lagu SALAM UNTUK KEKASIH.. :)

oke. . ceritanya macam nih, semalam cp pegi kenduri kawin sepupu cp di daerah SIPITANG, then kami sekeluarga menginap di sebuah motel berhampiran, iaitu, Timah's Motel.
Masa tu memang cp dah dengar dari kakak cp yang motel tu Nadia punya.. Sebab my sis memang kawan lama ngan kak nadia.. :)

So, ndak jugak cp sangka nadia ada kat motel tuh.. masa baru sampai sana, mama cp panggil cp, dia kata ada nadia turun tangga, dekat jek ngan bilik kita orang.. masa tuh cp tak cam sangat muka sis nadia.. tapi bila masuk bilik, cp cuba ingat, memang dia la tuh.. masa tuh memang tekad, kalau jumpa lagi sekali, misti ambil gambar nih.. haha
lastly, rezeki menyebelahi cp, mama jalan jalan kat luar motel tuh, sebab motel tuh memang best, kat atas bukit kan..



nih ade burung depan bilik kita orang.. tp tak taw burung apa.. burung murai kot? =_=' !@#$%^&*


tiba tiba..

cp jenguk2 kat tingkap.. mama lambai lambai cp, rupanya mama dapat jumpa sis nadia! hehehe

cp apa lagi, walaupun penat baru balik dari majlis nikah sepupu, tapi terus cergas bila dapat jumpa retiss.. haha

even muka cp dah jadik macam nih, hentam je la.. bukan senang mau jumpa sis nadia..
hehehe..#baju pon lom tukar, masih pakai baju kurung.. hihi

oke.. cp senang hati sangat2.. :) pastu tadi masa check out, pun cp tak sangka, bila tekan loceng.. dingdong~~ sis nadia yang keluar bha.. lagi la excited.. hihi.. jadi apa lagi.. time lawa nih la pi begambar lagi kan.. haha


Sis Nadia yang popular dengan lagu SALAM UNTUK KEKASIH


mama pun ndak mau lepaskan peluang.. hehe


oke, jangan jelez! hahaha.. sis nadia memang peramah sangat sangat. Padahal kita orang yang pertama kali dia jumpa pun terus ramah bha~~ Tak tau berapa kali cp salam dia.. hihi.. dia memang superb! suda la cantik.. kecik jek orangnya.. pastu baik hati pulak tuh.. nanti kalau musim rambutan, kita orang nak pergi sana la.. hihi..:D

Cp doakan semoga come back sis Nadia nih makin gempak and we alwayz SuPport You!!


Love Ya sis!!! glad to see you again! :)

kalau korang pun salah seorang peminat macam cp, korang jangan lupe taw like fanpage sis Nadia (Tekan Sini) atau klik jek mana mana nama beliau.. :)

nota cumil: bru sampai rumah, trus hapdet pasal nih.. :)






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

15 CP's Bestfriend(s):

cik hijau purple VS nur faie said...

untung laah cp ,
kalau boleh , CHP pon nak jumpe sis nadia jugakk .

Miss Nadya said...

seronoknyer..nak jugak..:)

echaRierie said...

alamak daling..nda igt owh dia..huhu..
but, lucky u..hehe

CintaZulaikha said...

sukanya amik gambo ngn cik nadia..:P

ArulchelseA said...

wahh jumpa nadia tu...

Taufiq Tiramisu said...

best gile bleh jumpa retis. hahahaha. aku tak penah jumpa retis satu pun...

New Entry : 5 Ancaman Untuk Manusia Study

Cik Baju Kurung said...

lawa lagi dia, kan? orang sabah jugak, kan? :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Cik Baju Kurung: iya~~ org sabah jugak dia nih.. hihi..:D

Atiqah Wadiah said...

untunglah dia dpt jumpe retiss :)

SimplySeoul said...

wow she look gorgeous...by the way cantik motel tu. Di sipitang?

Cik Purple Pinkypuff said...

@SimplySeoul: yup! d cptang.. :) kg.guruh2 ndak silap..:)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wah..ade lg ea? ingatkan dia dah tak nyanyi dah.

Etong said...

pewwit bestnyee! :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid: a'ah.. insyaAllah..dia nak buat comeback..:)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong: apa piwit2 ani.. ha adi ipar?? haha.. cari pasal ka? baritau abg ni karang.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...