jom join bloglist jiwarosak.com

Photobucket


nak join kelik banner d atas atau klik DISINI

hari mau hujan nih tetiba rasa nak join segmen bloglist setelah di tag oleh genkcorner.. hihi

sebenarnya blog abgferoz nih memang mantap, kagum bha cp tengok, dah dua tahun berkecimpung dalam dunia blogger, nak komen pun segan.. hahaha.. cuma, blog abang sedikit berat nak loading.. :) tu je la, yg laen, terbaek towk.. hihi.. :D

tag:
Echaaa
Aki
Etong


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

PERGH!!! nama genk da termsuk tu dlm entri


MENARIK DI genkcorner.blogspot…
JOM BACA!!

1.MAAF SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
2.Tergoda Wanita Memakai Legging
3. Pakai Shawl itu HARAM?
4. 5 Perkara Yang TAK Patut Dilakukan Ketika Sedih

AbgFeroZ said...

heee.. thanks coz sudi juin.. hihih berat ? hahaha.. tgah juin contest merdeka anjuran utusan.. habis contest nnti akan cuba ringankan sket k :) sowi :)

Zul Fattah said...

cam best je.. gud luck k..
aku masih lg dlm pantang ..

Aki said...

aiya CP.. si Aki mo juga join,tapi si Aki mo tukar url ba ni.. mau belasah blog habis2an.. hehe.. mungkin cuba len kali ok?? ^_^.v.. Thanks tag.. :-)

Etong said...

insyaAllah lai..hihihi

Redbloodsnow said...

good luck :)

Cik Purple Pinkypuff said...

@Zul Fattah: hahaha.. lu pantang jer lebih.. pantang besalin ke bang oii?? haha

Cik Purple Pinkypuff said...

@Aki: misti mo tukar domain ni kan?? ididih.. bha.. ndak pa bha ki.. :D

Cik Purple Pinkypuff said...

@Etong" awu tah..hihihihi

Cik Purple Pinkypuff said...

@Redbloodsnow: thanks.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...