Meriahnya Raya | PART 3 ( Beraya Sakan Ke Rumah Sanak Saudara)


Photobucket

Location : Kuala Penyu, Sipitang, dan Weston (SABAH)

oke, sebelum tuh cp turut mengucapkan takziah kepada keluarga Allahyarham Noramfaizul Mohd Nor.. Semoga Keluarga menerima dengan redha dan semoga Allah mencucuri rahmat ke atas beliau.. Amin.. 

Anda WIRA di hati kami.. 
AL-Fatihah 

**************************************

oke, sebenarnya stat dari raya pertama pun kita orang dah pegi beraya kat KUALA PENYU.. rumah ipar my sista.. :)
tp takde la byk mana pun gambar cp ambek.. :)




Pastu raya kedua pulak kami beraya di sipitang dan weston..


tavian bilang : sebelum beraya kita gigit kepsi dulu!!! hehehe


bajet howt jew sebelum melantak kepsi..~~haha


wiwin dan bibie..
 so sweet anak2 buah cp.. #mcm makcik dia bha kan?? hehe


di WESTON.. kampung hulu weston..




 nie myra.. baby yg paling susa utk disentuh.. sikit2 dia nangis bha kalau tgk cp.. =_=

 bapak borek, anak rintik.. ahaa..
bilang si bibie: sedap bha babu(makcik) masak kan..
wawan: iya bha bie, pandai ni babu idah masak..
tavian: kita minum dulu!!~~
(tiga tiga ni budak merajuk, gara gara wiwin pi switch off muvee transformer 4 time d kereta.. haha)

 jejaka pujaan sabah.. 
bajet jambu jak ni tiga orang.. haha

seh.. sweet kan?? mesti ramai tertanya tanya siapalah lagi yg kachak sebelah cp ni kan.. haha.. boyfie baru dia ka apa.. bilang single.. tp ada juga gambar sama kachak boy nih.. haha.. sweet memang sweet gambar nih.. tapi sayang.. tuhan suda tetapkan dia jadi anak buah cp.. haha.. sampai c echa terkono bha tengok ni gambar di FB.. haha 

psssstt~~ kamurang mana ada aunty CUN macam yg c ezam ada kan?? haha.. #sila muntah sekarang! :P

my brada , the one and only... hehe

ce cari mana cp.. haha.. tengah diam diam mau menyuap makanan.. haha


adek beradik yg sememangnya macchhoo~~ (nada sengal..) =_='










jangan heran kenapa budak budak nih beraya di pantai.. depan rumah pakcik nih memang pantai.. hehe

 santai beraya di sipitang..





abg sulung dan adek bungsu kedua bungsu.. :D


 dimana mana pun dia mesti ambil gambar.. =_=

bha oke, itu seja la.. Kamu kenal jugak suda family cp kan.. bisuk2 cp kasi kenal kamu kawan kawan cp lagi keh! kami beraya ramai ramai pi ruma kawan kawan sekolah dulu..:D :D

nota raya: jangan lupa layan PART 1 dan PART 2 jugak.. :D

c ya! okbai! :D






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

aimi adilah said...

wah meriah btl raye dye :)

♥ Cik Nur Elyana ♥ said...

Hyep.nice pic CP..

http://elyanaguitar.blogspot.com/2011/09/2nd-giveaway-domolicious.html Yana tag awk kat sini taw

sergeant keroro said...

sakan eh bergambar XD

FYA PELANG! said...

wah wah. nice entry ni :) ape kate, share kan link ni kat segmen http://fyapelangi.blogspot.com/2011/09/segmen-aku-mahu-readers-setia.html sambil meningkatkan followers ! ehem ehem. semestinya ade hadiah :)

Etong said...

kau tau juga kenapa budak tu takut meliat mua mu kaaaan..hahhahaa

c genk bah ne said...

bah part raya sama kawan2 lagi hohohoh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...