Freebies | Angry Birds Wallpaper

Photobucket

Hehehehe.. cp tau bukan cp satu orang seja yang tengah demam angry birds kan?? cp bukan addicted sama game angry birds actually, tapi sama dia punya red bird tuh.. comel.. hihihi.. so mostly wallpaper yg cp google nih memang ada muka si red bird tu la yer.. hahaha.. :D

oke, kalau mau save pigi korang punya lappy, 

tekan gambar (untuk size sebenar) > right click > save image as



 1

 2

 3

 4

 5

 6

 7

 8

 9

 10



11

haaa.. semua cp pilih dari google memang yang tebaek dari ladang dan molek molek belake.. hihi

so macam biase la, nak ambek silakan, tapi jangan lupa gitau cp yerk.. :)

sebab, cp tak nak korang belajar ___________ (jawab ramai ramai ye murid murid..hihi.. :) )

nota cumils: cp pakai yang no 9 tuh kat desktop wallpaper..hieheehehe.. cumils kan? 

JOM JOIN LUCKY DRAW! ada dua lucky draw superb yg sedang berlansong..
hadiah best taw! :D

1. KLIK SINI
2. KLIK SINI


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

5 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

burung marah..huhuhuh...comel ja tgk


MENARIK DI genkcorner.blogspot…
JOM BACA!!

1.MAAF SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT
2.Tergoda Wanita Memakai Legging
3. Pakai Shawl itu HARAM?
4. 5 Perkara Yang TAK Patut Dilakukan Ketika Sedih

~SpEakEr Sek0LaH~ said...

Sye amik sume yerr.. :)

Syahirah Suhaili said...

wiiiee...comel je angry birds nie.. :D

Redbloodsnow said...

haaa..red bird tu mmg sumpah comel kan. hehehe. main character dlm games ni si red bird tu :P

izamin said...

cp.. fizah amik semua taw .. hihi.. terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...