Terharu.. bekas murid rindu kat cik purple la.. T_T

Photobucket

hehehe.. actually lama suda cp mau cerita pasal nih.. hari tuh masa cp gi teman anak buah cp, si wiwin a.k.a gegurl cp gi parti harijadi kawan dia kat KFC kompleks Karamunsing, then tak sangka cp terjumpa ngan bekas bekas anak murid.. 



wiwin ngan birthday girl, nur amirah, ataupun kita orang panggil dia si mia, pakai gown puteh.. :) mama dia nih satu tempat kerja ngan mummy wiwin kat sk.stella maris, so penah la jadi akan sekerja cp gak dulu.. :)

pas tu tengah salam salam ngan kawan kawan kakak, tetiba ada satu budak jerit, "hai cekgu! "
hehehehe.. Sharmin rupanya


tu sharmin yang kasi peace.. ^_^.V

pastu tak lama, datang lak murid murid kesayangan cp, dia nih adek bradek, dua2 pun cp ajar dulu.. :)
kalau nak ingat balik kisah dorang, klik sini..


yang nih la sarah syahirah.. :) anak murid paaaaling manja ngan cp..:) liang moi kan? mix malay ngan chinese tak silap.. :)


yg nih pulak zafirah, adek kepada sarah.. cp ingat lagi cp penah buat zafirah nangis gara gara cp salah tulis nama dia..hehehehe. cp tulis nama dia ZIRAFAH, sepatutnya ZAFIRAH.. =_='






 comel kan?? geram nak cubit! :D










Oke, citer pasal rindu-rinduan masa tuh. Perbualan kita orang masa tuh macam nih.

Sarah : Teacher, napa teacher ndak datang sekolah lagi?
CP : kan teacher ndak mengajar situ lagi..
Sarah: teacher tau ka, kami semua rindu teacher..

Sambil tahan airmata, cp gagah kan hati dan cakap

CP : teacher pun rindu kamu, tapi teacher tidak boleh mengajar situ lagi.. abis kontrak suda.. kan kamu suda ada cekgu baru?
sarah: iya, tapi kami mau teacher jugak.. Anabella ada bilang, kan bagus kalau ada teacher Syarizah, dia tidak  garang. Semua cikgu marah kami, teacher seja inda..
CP: aik? bukan cikgu ____  tu pun bagus ka? garang lagi teacher dr dia kan.. mungkin kamu yg telampau nakal nih..
sarah: tidakk.. semua cikgu garang, teacher seja indak.. 

T_T masa tuh sedih la jugak sebab teringat balik kat bekas anak anak murid dulu, ada yg baik, ada yang nakal, ada yang manja, comel, pintar.. semua ada..

last last cp cakap,

CP: macam ni lah sarah, nanti kalau teacher free, teacher pi sekolah kamu k.. nanti kita jumpa.. :) sambil peluk sarah.. :')
Sarah: oke teacher, tapi teacher tau ka, c Aliff kan, dia becinta sama si Amirah suda..

ceh, hahahaha.. rupanya mau kasi tau boyfie dia kena rampas.. hahaha.. lucu la budak budak nih.. :D

best sangat masa cp jadi cekgu dulu, walaupun sementara tapi cp tempuh banyak dugaan.. sedih sangat! T_T

rindu sangat kat budak budak tahun 2 DAISY, 2 HIBISCUS, 2 SUNFLOWER, dan 1 DAISY and 1 TULIP.. sori yang tak sebut tuh cp tak rindu sangat sebab korang terlampau nakal! hahaha.. :D oke2, tak lupa juga 2 TULIP dan 1 SUNFLOWER.. hehehe.. :P
murid murid yg mewarnai pengalaman cp.. :)

nota cumils: Jom imbas kembali..

Pengalaman Pertama CP jadi cekgu? KLIK SINI
Hari ketiga disekolah.. KLIK SINI






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

c genk bah ne said...

korang jgn heran kalau link2 yg CP berikan tu ke blog genk ok.Entri2 mengenai pengalaman CP jd cikgu di buat semasa CP menjadi admin genkcorner.. HARAP MAKLUM

c genk bah ne said...

tag ko..

http://genkcorner.blogspot.com/2011/09/gambar-girlfriend-amirul-hadi-zainal.html

Cik Purple Pinkypuff said...

@c genk bah ne: betul betul betul.. :D

siti kektus said...

Jgn lupa dtg sekolah tau ticer. Kalau tak....
Kata sarah. Hehe

c genk bah ne said...

@Cik Purple Pinkypuff: cua ko baca blik entri yg aku tag ko tu..ok ka??hehehe

Cik Purple Pinkypuff said...

@siti kektus: eh.. sambung dialog cp lak.. cam tau2 jer..hihi.. kalau tak.. ape?? ceciter2..ahaha.. :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...