Akhirnya Sah Bergelar Suami Isteri.. =)

Assalammualaikumm.. heee.. selamat malam semua..

Ada yang rindu sama cp ka nih? cp rinnnnndu sama kamu semua..

mintak maaf la kepada yg suda follow cp tapi cp belum jenguk pun blog korang.. so sorry.. :'(

bukan apa.. al-maklumlah.. sibuk..heee..

actually cp nak tunjuk kat korang nih,, yelah barang baik tak bole nak di simpan sorang sorang.. hehehe.. kena kongsi kan..

oke.. korang tutup mata semua....


wooo cp tup tup hapdet blog tetiba dah bersanding?? hahaha

amacam? ada tak bagai pinang tak dapat dibelah dua? hehehe

oke, baiklah.. saya cuma pengapit yg penuh keperasanan.. =,=

pengantin sebenar adalah cuzzy sya.. heee..




heee.. oke la.. tu ja.. sori ta dapat nak hapdet lelama.. kalo nak tengok lebih2 gi pesbek saya.. hihi

apa apa pun di kesempatan ini cp mau ucapkan Selamat Pengantin Baru for my lovely cuzzy.. teman sepermainan dari kecil lagi.. teman suka duka dari kicik lagi.. :') 

p/s: rasa jeles plak kat cuzzy dah langkah bendul.. hehehe.. haaa doakan ler kite org yg bju merah tu yer.. hahaha.. :P oke guraw.. anda tolong jangan marah..






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

23 CP's Bestfriend(s):

asiah_najihah said...

wah..cp lagi merah..hehe

CINTA UNTUK KITA said...

wahhh cp lg menyerlah la... ;p

nanakimie said...

he...ingat cp yg kawen td :)

Cik Farz said...

ngatkan CP kawen.. huhu

Azzah said...

merahnya makngah..

shiema sufian said...

selamat pengantin barruuu (:

Cik Rose Cute said...

ingatkan cp kawin hehehe

emy|farid said...

hahaha bru nak tkezut,
ingtkan kawen betul

H.J said...

pengapit je ke...?haha

Cik Bhulat said...

auw, merah nya mak ngah..

•♥ Myra ♥• said...

hehehe..takpe..turn cp tak lama la tu :p

Eza Boom Boom said...

orang jadi pengapit ni biasanya jodoh inda lama lagi sampai tuu.. heee :)

Apa abar biskita? ;)

cinta amerqastrina said...

so sweetb la... jadi pengapit pown mcm dah jadi pengantin... t jadi pengantin lagi meletup...


owosome <3


wish selamat pengantin baru kat cousin ye ^_*

nuyui a.k.a miss YUI said...

comelnya cp jd pgpit..merah gtu.

Yvonne Iman Felicianus said...

ingat kan CP yang sanding :)

fieha said...

ingat CP tadi..hehe..

fara anak abah said...

jom join?=)

http://declosette.blogspot.com/2012/02/1st-giveawayshare-and-win.html

Dianaa said...

Wow! Nasib baik baca sampai habis. Kalau tak baca sampai habis, memang fikir yg CP dah kawin la. Hihi :D bila CP nak kawin ni? :p

Miss Nadya said...

kak nad ingat betoi syg kawen..:D

syg kn sibuk kerja..sabar eh..

Affan Ruslan said...

Haha. Pengapit takleh meriah sgt, nanti takut pengantin tenggelam. Hehe

Diyana Norman said...

teringin nak jadi pengapit jugak huhu

Abg Stalker said...

amboi pengapit da mcm pengantin.haha

Cik Purple Pinkypuff said...

thanks semua kwn2 tsayang sebab sudi komen.. cp ngatkan teda lagi yg mau bca entri cp.. thanks yea.. :')

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...