cp dan genk masih wujud.. =)


hai kamurang.. heee.. lama sudah kita ndak bertemu kan.. aiseh...

actually cp tiada tenet bha skang pasal tiada broadband.. :'( trus kemarin berharap balik kampung dapat la online.. skali tu wifi buat hal.. haiyaaa.. frust and sad.. T_T

kamurang sihat ka jugak ni? mesti banyak suda cerita best kamu yg cp ndak sempat baca kan.. sedihnya.. :'( 
kalau dulu, setiap hari blogging.. 23 jam 60 minit sehari..

haaa.. siapa masih ingat genk? rindu dia jugak ka? tatap la gambar kami puas puas.. hahaha.. #haktuih, muntah ijau mak baca nakkkk.. =,=#

bha, walaupun cp jarang suda hupdet belog.. cp ndak pernah lupa kamu.. cp sangat sangat merindui dunia blog.. tp apa kan daya.. ndak dapat suda kerap berblog mcm dlu2.. tunggu la nanti cp beli broadband k.. ^_*

banyak bha cerita yg cp mau kamu tau.. sgt byk.. terutama perkembangan terbaru tentang entri INI.. heee.. 
pastu banyak suda cp punya kisah suka duka sepanjang bekerja nih.. kalau dulu ada masalah mesti luahkan di entri.. baru lah senang hati.. tapi sekarang terpaksa la tahan hati sebab ndak dapat luahkan di blog..

apa apa pun, tenkiu so much sebab masih ada yang sudi jenguk blog cp walaupun cp tiada suda blogwalking.. 
apa apa pun, kalau kamu mau kontek kontek cp, kamu pigi seja pesbuk cp k.. insyaAllah, ada masa cp hupdet entri baru k.. :)

bha.. babai.. take yup semua.. loveeee ya! ;')

p/s: tolong jangan renung gambar di atas.. nanti kamurang diserang penyakit 'mimpi yg tak sudah'.. hahaha.. haktuiiiihhh.. :P






❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

nurpiska said...

mimpi dekat perempuan xpe cp :)

Ley Rashid said...

wolcome back.....

nuyui a.k.a miss YUI said...

rindu sama cp..alahai..

Miss Nadya said...

serangan bertubi-tubi dari miss nadya yang mendatangkan diri dari blognya www.nornadiah.com ..:)

rindu both u bha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...