BEN ASHAARI CARI BLOG LAH !

http://matcuoi.com wah... Tengok tajuk tu.. bangga nie nak join segmen abg Ben Ashaari.. Hihi..

SEGMEN: AWOK BLOGGER BARU YER?
(iye2.. mmg baru sgt cik purple dalam dunia blogger nie..hikhikhik)

KLIK header abg ben nie tuk korang join gak..^^
Abg ben mintak kita org jawab soalan2 klon SPM dia nih.. hihi

1. Siapa yang mempengaruhi anda untuk membuat blog?
Sebenarnya CP lama dah teringin nak ada blog tapi tak tau macam mana nak start.. dah sign up blogger sejak tahun lalu lagi tp tahun ni baru pandai nak bloging even wuat entri pon bru stat bulan April tahun nie.. Okeh, yg mempengaruhi CP tuk masuk ke dunia blog nie ialah saudari Genk(Pjo Hafizah). Dia mintak kita tolong jenguk2 blog dia. Memula kita org share 1 acc. blogger yg sama.. so kita mengemudikan blog tu bsama2 la.. hihi.. Skrg CP cuba bediri d atas kaki sendiri la dan menubuhkan wilayah blogger sendiri.. CP harap bole jadik blogger bejaya mcm abg Ben..
http://matcuoi.com

2. Siapakah sumber inspirasi anda?

'Saya Budak Baru Belajar'

CP jujur la yer.. Belum ader sumber inspirasi sebab CP 'masih mentah' lagi dalam dunia blogger nie.
Tapi CP akan terus blogwalking, walking and walking.. Hihi.
Walau macam mana pun, CP mengagumi abg Ben Ashaari, Kak Yuyu Zulaikha dan Mama Kemerahjambuan(Pinky Momma ^_^) sebab korang memang blogger yg terhebat pada masa kini.. tade blogger yg tak kenal korang.. harap, satu ari nanti CP bole jadik macam korang.. 
http://matcuoi.com

Sekian, terima kasih..xD

Okeh Kalo dah join, korang JANGAN LUPA vote Ben Ashaari kat SINI

Tarikh tutup segmen ini pada:)
HARI NIE PUKUL 12 MALAM


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

12 CP's Bestfriend(s):

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Mambang Terbang said...

mambang dtg singgah2 nk cari tuan rumah ni jap...saje nk cakap mambang follow dulu yee...hehee...nnti ade mase free dtg la singgah dan follow mambang balik ye :) macehhhh.....

http://violencexx.blogspot.com/

Cik Purple said...

@Syuxer: hihi..salam pekenalan.. tenkiu ya~~!!^^

Mambang terbang: hehehehe~~okeh2 nti kte lawat wilayah mambang pulak yea!! tens...xD

zacky ~786~ said...

dtg dari BA ~

anismelon said...

salam..anis datang dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

http://anismelon.blogspot.com/2011/04/segmen-ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Isteri @ Ibu Cute said...

Salam...

Nanti follow saya..

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

shat said...

hai ! salam perkenalan. i follow :)

http://shatpunya.blogspot.com

EimaruSi|ence™ said...

Hai,

Jalan2 terjah dr blog abg ben. Nak follow. Jum sama2 follow yer?

Sama-sama meriahkan dunia blog!

Lulu caldina said...

Lulu singgah untuk up trafik blog ni....selamat pagi!!

Cik Purple said...

hai korang~~~sy dah singgah+folow kt suma blog yg tgglkan komen kat sini..tens yeaw..~!!^^
salam pekenalan sume..=)

Pemuda Haparan said...

singgh dr blog abg ben..salam perkenalan...buat la kunjngn balas..hee~~

http://zonesaye.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...