Dua dah Siap, tunggu yang tiga lagi hantar detail...

Assalamualaikum wrt..

okeh, cp dah siapkan watermark dua orang dari 5 pemenang cp..

kalau masih ndak tau sepa yang menang, KLIK SINI

harap yang 3 orang lg tuh, hantar la cepat.. next week cp mau balik pi HQ kk suda.. mana dapat mau online sudah ni..

so please yea.. :)

now, mas ngan cik syiera punya dah siap.. tak tau la sama ada dorang suka betul ka indak nih..
harap diterima seadanya la ya..





bah, yang 3 orang lagi, capat capat hantar detail k.. cp bagi masa sampai esok jak.. lepas esok, cp akan wat ikut suka hati cp, terpulang la kamu mau terima ka tidak.. hahahahaha.. punya jahat! :P bha oke la.. babai..

oya, sebelum terlupa, cara mau guna watermark ada DISINI

p/s: jan lupa shout cp d fibox baru cp tu ar.. hihihihi


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Miss Nadya said...

sayang..mintak tulun..yang gambar akak tu edit tang website buley??

update www.nornadiah.com..

boleh tak sayang?

echaRierie said...

cantik bha..hihi.. :)
rugi dorg nda mau..haha

Eza Boom Boom :) said...

cute laaaa :). kreatif eh biskita ani :)

Cik Syiera said...

thanx cp..:)sukew sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...