Mereka yang Bertuah ialah...


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum dan selamat malam semua..

okeh, cp tak mau berlengah.. cp akan umumkan pemenang mini GA cp.. haa.. sebelum tuh tgk dulu senarai nama kat sini.. kut kut no korang kena.. Alhamdulillah la kan.. hihi

sory kalau pengumuman nih tak spesel dan tak saspen...

okeh, PEMENANG TOPUP RM5.. 

dimenangi oleh






PEMENANG 5 WATERMARK PERCUMA DARI CP












untuk pemenang watermark nih cp nak pesan ckit, cp nih ndak jugak berapa hebat watermark.. harap kamu suka la yea nti.. and tolong sangat bagi kerjasama dengan cp.. siap cepat hantar detail cepat la cp buatkan..
harap semua pemenang boleh hantar detail sebelum hari sabtu nih (7 januari 2012)
watermark tuh cp akan start buat hujung minggu nih yea.. harap dua hari tuh boleh siapkan kelima lima watermark.. tp kalau sempat dalam beberapa hari nih, selepas balik kerja cp buat.. =)

okeh dan PEMENANG TOPUP RM10 TAJAAN JOEL LESLIE 



sila hubungi beliau dan berikan no. fon anda kepada joel leslie di SINI


cp harap semua berpuas hati yea.. btw, kalau ada sesiapa yg kenal dgn pemenang pemenang nih, tolong cp  inform kat mereka yea.. 

ok, sebarang msalah boleh la hubungi cp kat fb.. tak kesah la masalah yg nih ka, segmen ka, masalah cinta ka or apa apa masalah la yg korang rasa nak tanya cp, sila lah tnya.. hihi.. err kecuali masalah hutang yea.. hahahahaha.. ok la, take care semua! TAHNIAH BUAT  KESEMUA PEMENANG! =)





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

Zul Fattah said...

wah... tahniah utk semua..... huhu

Zul Fattah said...

wah... tahniah utk semua..... huhu

Zul Fattah said...

wah... tahniah utk semua..... huhu

fiQ'Ra said...

alhmdulillahhhhh... dapat watermark comel design dari cp.. thankssss sgt2 cp.. :)

Eza Boom Boom :) said...

Alhamdulillah.. Rezeki.. Nanti ku tuntut dari joel k.. Makasehh banyak-banyak :)

abazilah said...

Tak menang . Sob sob . congrates winners .

Cik Syiera said...

alhamdullah mng juga..thanx cp..

Abg Stalker said...

cp,jgn approve komen ni.email abg kt iz1_b@yahoo.com :)maaf..abg x mampu lg nk terus blogging bt masa ni.

echaRierie said...

tahniah kpd pemenang :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...