Saya TUTUP kedua-duanya SERENTAK!.


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum dan salam perpaduan..

okeh, hari nih cp nak tutup kedua dua aktiviti cp dengan serentak atas sebab seba tak dapat dielakkan.. hihi..
semua aktiviti kat blog yg ada tnda 'closed' diatas dah di tutup yea.. =)

1stly cp TUTUP segmen JOM JADI KAWAN


dan juga aktiviti yg 1 lagi, cp punya mini giveaway tuh..

mini giveaway yg mana? haaa.. yang INI la.. hihi

so cp dah tutup habis atas sebab sebab yang tak dapat dielakkan.. actually cp nak pergi OT esok kat opis lhdn kota kinabalu.... so 3 hari ni cp tak dapat nak online.. so pemenang untuk mini GA tu cp akan umumkan pada minggu depan.. hope semua sabar menanti ya.. maaf atas kesulitan nih.. tp tu baru rasa rasa nak OT, tengok la kalau jadik sebab macam ada perasaan something kat hati nih.. tak tau lah napa.. huhu.. maknanya pemenang akan diumumkan pada bila bila masa.. hihi.. so tunggu yea!

btw.. now, cp mau list kan peserta yg suda join.. =) kepada yg dah join, terima kasih..=)
  1. http://myasrnielife.blogspot.com/
  2. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/
  3. http://arefisyaaien.blogspot.com/
  4. jueyhastory.blogspot.com
  5. http://atienabila.blogspot.com
  6. bloqkami.blogspot.com 
  7. http://heartbywinter.blogspot.com
  8. http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/hanya-dengan-1-klik-dapatkan-topup-dan.html
  9. joel-leslie.blogspot.com
  10.  http://coretanakhir.blogspot.com
  11.  http://az-meeda.blogspot.com
  12. http://mumydadylilbaby.blogspot.com/
  13.  http://hepilife-einah.blogspot.com/
  14. http://azzalifestory.blogspot.com/
  15. http://simpledoubletriple.blogspot.com/
  16.  http://nureyzatiey.blogspot.com/ 
  17. http://normj1001.blogspot.com/
  18.  http://norzurainik.blogspot.com
  19. http://almiraalwani.blogspot.com/
  20. http://duniabarney.blogspot.com
  21.  http://fiqracake.blogspot.com/
  22. http://pelangychinta.blogspot.com/
  23. http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/
  24. http://misscloverhearth.blogspot.com/
  25. http://www.angleluvly.blogspot.com/
  26.  http://illafira.blogspot.com/
  27. http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/
  28. http://hambaallah97.blogspot.com/
  29. http://mymermaidstory.blogspot.com/
  30.  http://yayabunga.blogspot.com/
  31. http://azlinayazli.blogspot.com/
  32. http://miraahussin.blogspot.com/
  33. http://qashrin4ever.blogspot.com/
  34. http://cutelikebee.blogspot.com/
  35. http://myapeapeaje.blogspot.com/
untuk segmen tuh pulak, korang boleh dapatkan list kat SINI.. cp dah lekatkan entri list tuh sehingga esok.. =)
hihi segmen tuh cp dah berjaya kumpul 100 penyertaan .. memang cp sangat sangat senang hati~~ hope korang terjah la semua yea! =)

Sekian.. Terima Kasih! =)
mohon ampun atas segala kesulitan..


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

2 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom :) said...

Makaseh cp, siap senaraikan lagi tu :). ada juak list untuk blogwalking. ^^

nuyui a.k.a miss YUI said...

tutup sudah..hihi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...