Warkah Buat Abang Stalker


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!
 
Hari ni cp dapat memo 'cinta' dari abang stalker..
hehehehe..
 
tapi maaf, memo itu tidak boleh dikongsi yer.. agak peribadi.. hahahahaha.. :P
 
oke oke, sila rilek semua perempuan perempuan yg admire abang stalker cp tu.. sebenarnya cp gurau gurau jak bha.. jangan kamurang kachiwa.. hehehe
 
actually entri ni cp buat sebab cuma mau kasi tau abang stalker yang cp sekarang tak dapat buat lagi apa yang abang request tu.. sebab cp tiada internet tetap..
 
ermm tapi hujung minggu nih insyaAllah boleh.. ^_^ nanti kalau suda ada tenet baru cp kontek abang k.. =)
 
so sorii.....
 
pinkypuff's note: sebenarnya ini bukan warkah cinta pun.. sesaja.. harap abang stalker ngan yg lain lain tak ambil hati oke.. =) # ni tengah guna pc ofis jak.. hihi

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi2..bikin suspen..

Juliet_iRa~" said...

ehem2..heee..;p

ada skandal ngan abg stalker yea..hihi

Abg Stalker said...

HAHAHA..ingatkn surat cinta td. :P xpe la cp..abg rs ok da template yg skrg.so cp x perlu susah utk abg.nti terhutang budi tergadai body :P kje baik2 ye mink. ;)

CintaZulaikha said...

sapa ja lah abg stalker tuh..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...