Download Full Movie - Ombak Rindu

CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum dan salam perpaduan..

haa.. siapa yang tak sempat tengok filem ombak rindu tuh?
Meh datang sini meh, kita gi download sama sama.. hihi..

sumber movie nih cp dapat dari YouTube.. tak tau legal ka illegal..haha.. hemtam saja la..


okeh.. kepada korang yang nak download..

TEKAN SINI untuk format MP4
atau 
TEKAN SINI untuk format 3gp

menurut cp lebih baik mp4 sebab kualiti gambar tu lebih baik berbanding 3gp.. size filem pon lebih kurang jak.. hihi.. btw, cp ndak tau sama ada link download cp tuh boleh pakai ka tidak.. kalau tak dapat, korang terpaksa buat manual la..

1st step: pigi www.keepvid.com

2 nd step: masukkan url movie dalam kotak yg disediakan dan tekan DOWNLOAD..

ni url movie nih..
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SfwhQ_-YUKU

bha, sebelum tingu, pi beli dulu tisu satu kotak.. hihi.. selamat menonton.. =)

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

3 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

t mesti kena block..dh kecoh ni..huhuh.

N A T A S Y A ツ said...

ala ,lama la kena tunggu :D

Eza Boom Boom :) said...

cp, Eza belum tengok lagi cerita tu.. adehh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...