Entri pertama Dari Ofis


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!
 
Hehehehe.. Assalammualaikum dan salam perpaduan semua.. ^^
 
eheeee.. rindu cp ka satu minggu nih? actually cp nf\gan genk masih lagi di kk(kota kinabalu) jadi tidak online sebab kami tiada broadband..T_T tapi nasib baik la di ofis nih boleh online walaupun ndak dapat tengok blog.. so yg menjerit-jerit di shoutbox, yg komen komen entri trima kasih banyak banyak.. esok cp balik rumah cp akan cuba reply semua oke.. :)
 
btw, kami suda start kerja sini.. next week baru kami akan di hantar ke penempatan berkenaan untuk jalankan tugas 'sebenar' kami.. hihi.. sekarang nih kami cuma buat kerja 5S untuk cawangan CSiKK LHDNM kk.. hehehe.. best ooo..
 
sebab tingkat nih bukan sembarangan orang yg boleh masuk.. kerja kat sini pun santai.. semua pegawai spooooooting bha.. hehehe..
 
oke la, tu jak.. nanti cp akan buat entri bergambar untuk aktiviti cp ngan genk minggu nih k..
petang nih baru balik kampung, so harap korang masih sudi baca entri entri lepas nih walaupun cp sudah jarang online.. =)
 
okbai! ;)
 
pinkypuff's note: c genk tengah kusyuk mencop.. hahaha
 
 

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

udah kerja pon..tahniah!!

Eza Boom Boom :) said...

eza setia saja baca belog biskita..jangan tah risau aahh..:)

MN said...

selamat bekerja awak :)

Miss Nadya said...

seronoknyer...rindu lah kat cp comel ni lebih..:)

http://miss-nadya.blogspot.com/2011/12/tido-diganggu-kerana-anak-ular.html

p/s :: sis tak tak tahu sgt pasal arwah rara tu..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...