Kenangan Bersama Genkcorner | Genk, You Are The Best!



CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Cp wish awal awal sebab takut esok genk dah tak bukak blog nih.. siyes, sedih jugak la cp rasa walaupun selama 4 bulan nih cp tetap bersama genk.. cuma, yala, tiada suda kawan cp mau cerita pasal blog kan.. padahal genk yang menjadi batu loncatan untuk cp mula berblog..

dulu, kami sama sama mengemudikan genkcorner.. macam macam jugak yang kami tempuh.. masa tu masih lagi terkapai kapai.. hihi.. tapi best.. walaupun ndak tinggal satu rumah, tapi kami masih sepakat untuk mengendalikan genkcorner.. so sweet.. =) cp ingat lagi header pertama yang cp buat utk genkcorner..


tetiba rasa sedih kalau lepas nih genkcorner teda lagi.. T_T

macam yang semua tau, hari ni last day genk berblog.. esok pun birthday genk kan.. so cp ada special gift la nak bagi dia.. =)





heehehehe.. model kat atas tu kenal tak? tu la genk.. gambar ni cp ambil masa kita orang teda customer kat kaunter.. hihi..
apa apa pun.. wish u all the best and happy birthday.. hihi

nota: boringnya d rumah.. =_=







❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom :) said...

rindu arah si genk ni karang. :( huhu, cp inda cuba pujuk ia?

echaRierie said...

Happy B'day to Genk Corner :)
GBU :)

Miss Nadya said...

nanti cp pujuk lah genk...hehe...entry tadi tu kan..terpadam..ngok ngeks betoi..:)

c genk bah ne said...

makasi pren..besok kita jumpa ok..heheh ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...