Laporan Pertama Dari Pejabat Kota Kinabalu


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Assalamualaikum dan Salam Perpaduan..

Hai korang! rindu cp ka? rindu?? hehehe.. cp pun rindu sama kamu.. macam mau gila suda indak dapat blogwalking, tingu blog, tingu shoutbox..
satu minggu lagi mau tahan tu.. pastu next next week baru stay di rumah sebab dengar dengar cp ngan genk punya penempatan di sini membakut juga.. hehe
Syukur la kan.. save bajet jugak sikit.. tedala duit gaji tu melayang pi sewa ruma dan transport.. tapi actually yg kena hantar jauh pun siuk jugak.. boleh claim banyak banyak. haha

oke, chup chup chup! cp bukan nak cerita pasal notebook bernafas atau kolej yang sesuai korang masuk.. tapi ni nak cerita pasal cp dapat masuk ke jabatan CSi KK.. hehe

Gempak jer bunyi nya kan? hehehe.. eh, cp bilang dapat kerja kat lembaga hasil.. skang kat CSi KK plak.. bingung bingung trus kamu urang kan? hehehe

haaa.. CSi KK yang cp maksudkan ialah..

jeng jeng..



haaaa.. hebat tak? hehehe.. FYI, cawangan nih bukan senang senang nak masuk.. kalau takde pass yg bole kasi teeettt itu pintu takleh bukak.. terpaksa tekan loceng.. dan tak semua pass milik pegawai LHDN termasuk pengarah sendiri boleh access tingkat ni tau.. hanya staff cawangan nih sahaja. semua yang ada kat dalam tingkat nih sangat sulit.. so kami memang rasa sangat beruntung.. haha

Lagipun dari G sampai tingkat 9, tingkat 7 nih je la yang ada 8 orang pegawai sambilan .. yang lain memang more than 10 orang.. so muka muka yg beruntung tuh ialah..


cp, genk, fini, wendy


anis, sem, ily


cp n genk (err napa muka cp macam macik macik tu ya.. =..=')

owh kat gambar atas tak cukup sorang sebab mase tuh salah sorang dari kami tak dapat hadir, ada medical check up.. so mase nih hanya bertujuh.. 

dan antara aktiviti kami disana selama seminggu ialah...


hahahaha.. dorang semua nih sporting habis tau! best!

eheeee.. memang best la minggu nih.. macam macam kami buat.. walaupun balik rumah memang penat, tapi best.. =D memang kenangan terindah.. :') jom layan lagu di bawah..



tinggal seminggu jak lagi kat LHDN kk, lepas tuh kita orang pergi posting kat penempatan masing masing sampai pertengan febuari kot.. sedihnya.. T_T rindu kat mereka semua la nanti..

korang mesti pernah rasa macam nih kan.. apa apa pun, stiap petemuan pasti ada perpisahan.. :')






















❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

diana said...

setiap pertemuan ada perpisahan..:)

c genk bah ne said...

love CSi KK hehehe ^^,mggu dpn mggu last sudah da d CSi kk

Eza Boom Boom :) said...

enjoynya dah kerja..jeles saja Eza liat cp sama genk kerja...:)

CikNana said...

nah..lhdn pula kmu kan cp.bestny.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...