Story Aku & Lagu


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Saya Geng Fiq'ra!

nak join klik banner kat atas nih..

oke, lagu yang sangat bermakna buat cp ialah lagu..
D'Masiv - Merindukanmu..

cp ada buat video and dah cerita semuanya kat dalam tuh..
kalau nak tau, kenapa lagu tuh bermakna utk cp,
sila sila lah tengok, =)


mungkin agak menggedik kot video tuh.. hahhaa.. so sorry, masa buat tak prasan, bila playback baru rasa geli geleman..hahhaa..

kalau ada yg tak bekenan kat video tuh, sila stop awal awal.. haha

ok la, wassalam.. =)



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

10 CP's Bestfriend(s):

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedih lak tgk vid ni..sbr ea dear..ada hikmahnya..

NiaLidia. said...

kejamnya lelaki tu :( hmm sabar eh. nia nangis lagi :( huhu

sama mcm ayat dlm entry ni

http://nialidia.blogspot.com/2011/12/si-kejam-cinta.html kn?

Eza Boom Boom :) said...

wawawawa:(. mo menitis air mata tengok video ni. apapun cp, kalau memang dah ditakdirkan jodoh, insyaAllah akan bersatu. Doa jangan kurang. ^_^

emy zulaiha said...

sedihkan lagu nie...lagu nie jadi ost cite endon ape tah dulu, tue yg emy tau lagu nie.ntw gud luck dear :)

Halimaton Saadiah Ngah Latip said...

good luck dear...1 time tgk entry dalm video...

zahidahwahid said...

alahai....internet slow macam dinosaur la....lambat loading video tu...huhuhuhu


kisah aku dan lagu http://www.zahidahwahid.com/2011/12/4530/

Miera Akmalina said...

apa apa pun good luck yeah !

http://miera-akmalina.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu.html

anamizu kaito said...

terase sayu cik anatgk video tu CP..
xpe,bykkan doa tau :)



http://diary-kecilku.blogspot.com/2011/12/story-aku-lagu-geng-fiqra.html






luv,
cik ana

wan niahix said...

suke lagu nie... best2... ^_^

fiQ'Ra said...

merindukanmu.. gud luck syg ;)

admin,
GF ♥

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...