Hanya dengan 1 klik, dapatkan TOPUP dan WATERMARK PRCUMA .. ;)

Sticky Post (until 30.12.2011, please scroll down for new entry)

assalamualaikum dan salam perpaduan
hari nih hati rasa nak beramal lagi.. ceh, tak ikhlas.. tu pun nak kasik tau.. <<< hahaha.. 
no,no.. siyes.. cp nak kasi korang hadiah lagi macam biasa.. 

rasanya lepas raya nih cp betol betol takda masa nak buat entri entri bijak.. jadi entri macam nih je la yg cp mampu buat.. 

okeh, cp akan bagi TOPUP RM5 untuk 2 orang yg bertuah (jumlah pemenang akan bertambah andai ada rezeki cp la kan..) 

dan hadiah saguhati iaitu WATERMARK untuk 5 orang..

pemenang dipilih menggunakan random.org

caranya mudah:

1. Follow blog nih utk mengetahui update tentang bende nih

2. KLIK SINI kejap (WAJIB) #nak join sekali pon boleh..

3. pastu tinggal komen macam kat bawah nih(sila copy&paste)

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya ______________________"( kome isi blog url korang k..)


update terbaru: Hadiah topup kini bertambah iaitu RM10 untuk seorang pemenang tajaan joel leslie.
so korang  wajib follow blog joel leslie dan ada hadiah misteri peribadi dari beliau kalau korang dapat KLIK SINI dan komen untuk beliau yg berakhir pada 3 disember nih.. so hadiah misteri akan diberikan kpd pengomen paling banyak sekali termasuk tekan like, tweet button, google +1.. walaubagaimanapun ini optional, tiada paksaan.

nota: nak wat entri boleh, tak buat pun takpe.. sekian.. tu jer.. :) cp harap semua jujur k sebab cp tak tau siapa yg dah betul betul klik.. tp cp tak kisah.. Allah kan ada.. hidup mesti mau jujur.. kalau tak jujur tarak guna la! hahaha

Tarikh Tutup: 31 Disember 2011  30.DISEMBER 2011

kalau ada lg yang nak sponsor topup, dialu-alukan.. hehehe..


❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

42 CP's Bestfriend(s):

Asnie said...

sy sudah klik..

http://myasrnielife.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) said...

Eza join laa :D

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya .. http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/

p/s: Akan ku kelik selalu aah, biskita :D, jangan tah ingau..Jujur ku ni..

AreFiSya Aien said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://arefisyaaien.blogspot.com/

Juey Hame said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya >> jueyhastory.blogspot.com ^^

atien said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://atienabila.blogspot.com

Fathiah Hamim said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya bloqkami.blogspot.com :)

family of fur said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://heartbywinter.blogspot.com..

dpt watermark pon bes gak ni.. :P

AnaLyana said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/hanya-dengan-1-klik-dapatkan-topup-dan.html

Joel Leslie said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya joel-leslie.blogspot.com

Kalau saya join pastu jadi sponsor top up blh? :)

kalau boleh, add saya kat fb. ada kat blog saya tu.. thankss!

Abg Stalker said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://coretanakhir.blogspot.com


p/s: support dak mink.hehe ;)3x klik.

Az Meeda said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://az-meeda.blogspot.com "

baby N said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya
http://mumydadylilbaby.blogspot.com/

Qienah said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://hepilife-einah.blogspot.com/

AzzaLifeStory said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://azzalifestory.blogspot.com/

huda raihana said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://simpledoubletriple.blogspot.com/

hee~ :D

zatiey nureyza said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://nureyzatiey.blogspot.com/ "

Miss Nadya said...

ingat tak pernah join contest Anugerah Blog Paling Popular . Contest tu di panjangkan dan nad nak cp buat 1 entry je seperti di entry Contest Klik Dan Like Fan Page

new entry :: perlawanan akhir Malaysia vs Indonesia sea games 2011

Myra Jay said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya


http://normj1001.blogspot.com/

pencari cinta said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://norzurainik.blogspot.com

yana said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://almiraalwani.blogspot.com/"

N A T A S Y A ツ said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://duniabarney.blogspot.com"

Good Luck Kak :)

izamin said...

adeh,,ada hadiah toupap la.. hehehhe
nak join la.. :P

fiQ'Ra said...

mas nk join! hehe,

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!"

ini blog url saya: http://fiqracake.blogspot.com/

Miss Pelangy ♥ said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://pelangychinta.blogspot.com/

Nabila Medan said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/.

p/s : nt nabila dtg klik klik lagi :>

L said...

gudluck tu u oLL. hehe

jom baca juup..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2011/11/pandai-sangat-dah-kan.html

Rina Lia (◕‿◕)✿ said...

aisehh..rina tak gune topup lak hehe..

anyway rina nak invite cik purple masuk contest rina..dapat hadiah bernilai RM65..konsep lucky draw..so try ur luck! :)

http://rinastories.blogspot.com/2011/11/giveaway-by-rinastories-i-win-u-win.html

myezatul aQma said...

bestnya balik kmpung.
nk ikot!

Dia Nadia said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://misscloverhearth.blogspot.com/"

Anglear!ez!! said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://www.angleluvly.blogspot.com"

Korean Style Online said...

Nice blog that you have and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean clothing online / korean fashion online. have a nice day...

illafira said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://illafira.blogspot.com"

CynthiaShin 欣倪♥ said...

Sudah Klick :)

http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/

Only me said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://hambaallah97.blogspot.com

Mazz Jer said...

'saya dah KLIK , KLIK , KLIK!'ini url saya http://mymermaidstory.blogspot.com

missbunga said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya http://yayabunga.blogspot.com

.: mama lynn :. said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!" ini blog url saya .. http://azlinayazli.blogspot.com/

Miraa Hussin said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK! ini blog url saya http://miraahussin.blogspot.com/

Cikk Qashrin said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK! ini blog url saya

http://qashrin4ever.blogspot.com

Cik Syiera said...

"saya dah KLIK, KLIK, KLIK! ini blog url saya http://cutelikebee.blogspot.com"

sueMUNCET said...

hye..

jemput join giveaway from blog suemuncet..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/12/giveaway-from-suemuncet-blog.html

terima kasih.. ;)

cikpuanhady said...

saya dah KLIK, KLIK, KLIK!

http://myapeapeaje.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...