Maaf, Salam Permisi..


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Petang nih macam biasa, cp akan balik semula ke KK untuk keja esok.. huh.. tinggal seminggu jak lagi stay kk.. rasa hepi, rasa sedih jugak sebab mau tinggalkan kawan kawan baru.. ada yg sempat berkenalan.. ada yg tidak..

apa apa pun, macam biasa la kan.. cp akan tinggalkan korang entri autopublish selama seminggu.. ;) harap ada yg sudi singgah la ke blog cp nih.. siyes.. cp tak sempat terjah semua orang malam semalam.. mana sempat sebab baru tadi cp online.. yang mana tak sempat lgi.. korang jangan ambil hati ya.. cp mintak maaf banyak banyak..

sekian.. tu jer.. babai..korang take care ye!

nota pinkypuff: mood hepi sebab genk nak bawak gi tengok ombak rindu.. hehehe

❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

4 CP's Bestfriend(s):

Eza Boom Boom :) said...

nda apa tu, Eza faham..hehe.. waa, nanti cerita ombak rindu arah belog keh...Kirim salam arah si genk jua..^_^

Cik Rose Cute said...

Selamat menonton cp...hehehe

shidasyakirin said...

happy a nice day CP....nanti review cite ombak rindu tu ek

nuyui a.k.a miss YUI said...

smkin rindu2 anla pada kamu cp..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...