Hish! Gediknya dua Orang Perempuan nih!


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Haiii.. Pagi pagi cp suda bad mood tengok aksi aksi dua orang perempuan gedik nih.. bukan setakat gedik, menggedik pulak tu.. hahaha.. #betol ka ayat cp tu?#

Al-kisahnya macam ni.. kemarin time petang petang tu, hujan lebat sakan, ada pulak dua orang perempuan nih menggedik depan webcam.. memang sengal la~~ aksi pun tah pape la dorang nih..
mentang mentang tadak customer kat kaunter, suka hati depa jer buat aksi 18 SG.. memang sengal betol dorang nih!

korang tengok la sendiri.. malas mak nak cakapppp~~


hahahahaha.. gedik kan? :D haaaa.. tgk kat bawah ni lagi.. aksi pelik2 dr cp dan genk.. =D


hahahahahaha.. tu la kerja kami bila takda orang datang hantar borang.. lagipun petang kemarin hujan lebat.. kami tutup kaunter pun awal.. dalam jam 4.50 macam tuh..

hehehehe.. comel tak genk ngan cp? hahahaha.. haktuih! #gedik ada la kan?#

nota: ada yang masih belum kenal mana 1 cp mana 1 genk? hahaha.. cari la sendiri.. =P




❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

cik dila.. said...

haha..comel ! :P

MerLe said...

hehe..macam2

SimplySeoul said...

Haha, cute lah

c genk bah ne said...

hahaha soot ne dua2 pempuan..nnti lagi a kita wat gmbar baru ^^..jmpa hari isnin

c genk bah ne said...

hahaha soot ne dua2 pempuan..nnti lagi a kita wat gmbar baru ^^..jmpa hari isnin

soffea ielmaney suffiazo said...

atototo ..comel la .:)))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...