Abaikan Jak Bha!


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Malas mau fikir, otak serabut.. cakap pun tiada guna.. salah siapa saya pun tudak tahu.. yang saya tahu saya memang sakit hati gila gila tahap gaban.. 

masih banyak pertanyaan kenapa dalam hotak saya nih..

kenapa kau mau sakiti hati sya?
kenapa kau kasi kecewa saya?
kenapa kau perlu jadik macam tu?

kalau betul kau kawan saya, ko tidak biar saya terluka! tidak!!!!

saya harap one day saya maafkan kau.. tapi sekarang ni, sori to say la.. saya memang memanas sama kau!!

saya ndak kisah apa kau mau pikir, apa kau mau cakap.. tapi jadi kawan bukan macam tu!





❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

9 CP's Bestfriend(s):

Selendang Merah said...

kenapa nie cp? ada masalah yew..sabar yew...

shidasyakirin said...

marah betul CP hari nie...sabar ye..

CintaZulaikha said...

uit, sabar dik, sabar..

Cik Rose Cute said...

panas sama siapa nie....hehehe

rara pinkmafia said...

alalalalala jgn marah2.xcomei dh =)

Kancil 8349 said...

nie mesti dia nak kamu ambil perhatian kepada dia...tu sebab dia buat macam tu

fiQ'Ra said...

Salam geng fiQ’Ra yang mas kasihi ◕‿◕
Kad blogger yang baru sudah siap..
Boleh ambil dekat sini eh ◕‿◕


http://www.facebook.com/media/set/?set=a.296351067072568.70218.257419187632423&type=1

CikNana said...

cik purple,.u krja dmana aaa?LHDN ka

Zul Fattah said...

hoho... panas... sabar je la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...