Facebook Timeline? Apa Tuh?


CONTEST TOP REFERRAL | KLIK SEGERA dan Dapatkan RM100 cash dengan mudah!

Agak bingung dan kabur kabur bila cp buka profile fb member cp tadi, tiba tiba jadi lain dan pelik.. patutla ramai yg tengah heboh pasal timeline nih.. tapi cp malas mau baca sebab ingatkan timeline simple simple jak.. rupanya...skali cp nampak tadi.. pergghhhh.. memang ohsem la timeline fb nih..

cuma, siyes, cp lebih selesa facebook classic sebab tak serabut sangat.. 
yang cp nak tau, kalau kita dah tukar ke timeline.. maknanya wall yang sebelum nih dah jadik macam timeline tu la? dengan keserabutan kiri dan kanan? +_+

hmmm ada sesiapa yang buat entri pasal timeline nih? ce terangkan cket kat cp, macam mana timeline nih berfungsi dan lebih memudahkan kita?
tinggalkan link entri tu kat ruang komen yer! tenkiuwwww.. ^^



❤..Senang hati tak?? like yea!..(◕‿◕✿)❤

6 CP's Bestfriend(s):

maszull said...

assalamualaikum CP...mcm mana nak bertukar ke FB timeline ni ek...:)

❀ ERAH ❀ said...

cp...erah ada story pasal ni kt blog erah...kalau sudi terjah la eh..

http://bodaktiutpunyastory.blogspot.com/2011/12/nak-kemaskan-facebook-timeline.html

Miss Nadya said...

kak nad dah tukar dah sayang..:)

SimplySeoul said...

I'm new with the timeline too, but it's beautiful. You can have your own cover picture (like header)

ctie anis said...

tengok jgk wall mmber td..uhh..pening...-,-

soffea ielmaney suffiazo said...

timelines baru tue memang pening la ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...